-
Podobna zawartość
-
Przez arty
Czy ktos juz dostal ciagnik z zamowienia na 2021 ??? - Miały być w czerwcu i cisza - czy ktos juz gdzies widzial ten ciagnik z 2021r?
-
Przez Mateusz560
Witam,
Teściu ma farmtraca 675 i ma problem z opuszczaniem przyczepy. (Podobno miał tak od nowości a teraz mi powiedział bo myślał że tak ma być). Jak chce opuścić kiper to musi wyłączyć traktor. Jak próbowałem u niego to cały czas podnosi. Tylko jak delikatnie ruszymy wajchom to spada ale jak mocniej to podnosi w obie strony. Jak ktoś miał podobny problem to z góry dziękuję za pomoc
-
Przez Bartek1994
Chcę kupić Farmtraca 675 DT.Chciałbym aby właściciele tego ciągnika podzielili się swoją opinia o nim.Z góry dziekuję.
-
Przez Kriso1987
Witam mam problem z krokodylem. Nie mogę go otworzyć i zamknąć . Wyczyściłem elektrozawór wymieniłem nowa cewkę ,prąd dochodzi bo mam wtyczkę z diodą i widać jak wciskam przycisk w joysticku to się zapala . Jaka może być przyczyna. Wcześniej było słychać w tym elektrozawoże takie klik jak wciskałem przycisk w joysticku.
-
Przez matigospo
Mam uchwyt pod koguta i kable nawet, ale nie mam tego sworznia / króćca,zamawiał ktoś to w komplecie ?
-