Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Rudzixonx    1

Witam, dziś przy wymianie przełącznika świec żarowych spaliłem przewód 56a. Robiłem na włączonych klemach (wiem że tak nie powinienem). Przez przypadek musiałem dotknąć jakaś śrubą masy. Izolacja z niego się cała stopiła. Od czego jest ten przewód? Wszystkie światła i kierunkowskazy działają normalnie. A i jeszcze jedno po tym mankamencie nie świeci się kontrolka świec żarowych. Z góry dzięki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jonek98    2367

jak to w 30 to 56a powinien byc od świateł mijania bodajże

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rudzixonx    1

No właśnie mijanie działa. Więc to dziwne. Niby ten przewód idzie do bezpiecznika i z bezpiecznika pod kierunkowskaz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Pioter2351
      Witam , mam problem ze sterownikiem w mojej RF 130 po włączeniu komputera zapiszczy włącza się wszystkie diody od programów zaświeca się  i się świecą a po włączeniu wałka powinno pisać run i sterownik normalnie działać 

    • Przez Mich135
      Witam, mam problem z ferdkiem jak na załączonym filmiku, miał ktoś może wcześniej podobne problemy ? 
      VID_20220603_110050(0).mp4
    • Przez Mati4272
      Witam, tak jak w tytule mam problem ze światłami roboczymi w case mx 135 (halogenami) gdy włączę bezpiecznik po kilku sekundach przepala się i zaczyna się topić... Gdzie zacząć szukać przyczyny? 
      Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję!
      Pozdrawiam!
    • Przez rolnik039
      Witam gdy włączam światła to temperatura skacze np o 10stopni więcej albo jak halogeny zapaliłem w nocy jak robiłem to o jakieś 15-20 normalnie to była 80 temperatura 
    • Przez mateusz330
      Witam wszystkich forumowiczów jestem tutaj nowy wiec nie wiem czy w dobrym dziale mam mały problem jak podpiać wskaźnik temperatury od poloneza w ciapku bo wceśniejszy uległ awari czym on ma być sterowany jeden kabelek od czujnika ale co jeszce podpiać do tego pozdrawiam iz góry dziekuje
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj