Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
Materiały do pracy dyplomowej
Przez
Artlud, w Szkoły wyższe
-
Podobna zawartość
-
Przez michaal11
Witam, jestem studentem i w tym roku pisze prace inżynierską której tematem jest projekt ładowacza czołowego, który ma być przeznaczony do ciągników o średniej mocy, głownie skupiłem się na przeznaczeniu do zetorów z serii 5011 - 7011, 5211-7211. Ostatnim elementem jaki pozostał mi do zaprojektowania jest rama, ze względu na zróżnicowanie tych ram, chciałbym przestawić jedną dla konkretnego modelu. Z dostępnych ładowaczy wiekszość jest zamocowana do ciągników i trudno zmierzyć wymiary takiej ramy. Czy ma moze ktoś jakiś szkic lub projekt takiej ramy lub mógłbym dla mnie ją zmierzyć (wymiary gabarytowe, rozstawy mocowań, wielkość mocowań).
Z góry dziękuje za pomoc!
Załączam zdjęcie mojego ładowacza, chętnie przyjmę wszystkie uwagi i odpowiem na pytania
-
Przez FranasNH
Witam, jestem tegorocznym maturzystą i chcę iść na studia o kierunku rolniczym. Myślałem nad Uniwersytetem Przyrodniczym w Poznaniu.
Mam pytanie do Was, czy ciężko jest się tam dostać? Wiecie może ile trzeba mieć % na maturze?
Potrzebuje także Waszych opinii czy iść na ten kierunek nie mając własnych hektarów oraz opinie na temat tej uczelni
Pozdrawiam
-
Przez Wicker159
Witam wszystkich.
Zwracam się do hodowców zwierząt rzeźnych z prośbą o wypełnienie ankiety na temat warunków organizacyjnych i technicznych podczas transportu zwierząt rzeźnych. Zebrane dane posłużą mi do napisania pracy inżynierskiej. Ankieta jest anonimowa, a wyniki zostaną wykorzystane tylko w celach naukowych.
Z góry dziękuje za poświęcony czas.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc66puetpPvDNtNdmPXRp2sadxTV7LJYx7vA5uhSwdqX1A-WA/viewform?usp=sf_link
-
Przez Gość
Siemka panowie ostatni mój temat został skasowany nie wiem dlaczego. Chciałbym was poinformować że już dwie piątki wpadły mi na konto na studiach