Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Uwaga pod odpowiedzialnością karną przestrzegam wszystkich przed wpłatami na Mocznik UFF dla firmy ONTRADE w listopadzie zapłaciłem za ponad 500T i do dziś nie wywiązali się z dostaw .Towar jest stary twardy mokry i jest odpadem poprodukcyjnym na reklamacje sprzedający nie reaguje 

Edytowane przez RU68
  • Thanks 2
  • Haha 3
Opublikowano

Ja wpłaciłem kwotę 40k pln początkiem stycznia, towar miał być w połowie lutego. Koniec lutego napisałem maila o zwrot, za dwa dni kasa na koncie. No ale za 500 ton to juz inne pieniądze...

Opublikowano
49 minut temu, RU68 napisał:

Uwaga pod odpowiedzialnością karną przestrzegam wszystkich przed wpłatami na Mocznik UFF dla firmy ONTRADE w listopadzie zapłaciłem za ponad 500T i do dziś nie wywiązali się z dostaw .Towar jest stary twardy mokry i jest odpadem poprodukcyjnym na reklamacje sprzedający nie reaguje 

a myslałeś że co to jak nie odpad?

Opublikowano
43 minuty temu, RU68 napisał:

Eee. a ty nie TY ostatnio pisałeś o tych super zyskownych interesach?  Wezwania przedsądowe nic nie pomagają? Może warto wynająć jakąś kancelarię prawną to może coś Ci oddadzą

• Haha 2
Opublikowano

Nie chodzi o oddanie a o realizację 

41 minut temu, witejus napisał:

A taki piękny był...duński🤣

Nic tak nie cieszy bambra jak wtopa drugiego -i nic tak nie smuci jak sukces!!!

35 minut temu, daron64 napisał:

Cokolwiek na potwierdzenie?

A po co ci potwierdzenie - to dla prokuratora  

Opublikowano
1 minutę temu, RU68 napisał:

Nic tak nie cieszy bambra jak wtopa drugiego

Jest mi to obojętne,twoja wtopa czy sukces,tylko bez zastanowienia  z euforią przechwalałeś się jaki to ,,biznes" zrobisz na tym odpadzie ,mimo że od początku wątpiłem w to coś ,nie chwal dnia przed zachodem słońca ...

Opublikowano

Nie jest ci obojętne bo cię to cieszy ale ja mam odwagę i odpowiedzialność ostrzec innych a ty z zarogu się cieszysz  A końcowo  na szczęście nie ty w sądzie wydasz wyrok -niech ci się wiedzie i rośnie jak najlepiej a każdy dzień przynosi taką radość  (stać mnie )

19 minut temu, jacor73 napisał:

Eee. a ty nie TY ostatnio pisałeś o tych super zyskownych interesach?  Wezwania przedsądowe nic nie pomagają? Może warto wynająć jakąś kancelarię prawną to może coś Ci oddadzą

Oczywiście co któryś nie wypala ja to biorę pod uwagę a liczy się efekt końcowy spokojnie dam znać na razie proponuję w tych ponurych czasach trochę się ponabijać póki jest z czego i kogo trochę zadowolenia nikomu nie zaszkodzi

• Like 1
Opublikowano

czegoś tu nie rozumiem. Tydzień temu pisałeś, że kupiłeś UFF za prawie milion i zrobiło się z tego 3 miliony, teraz piszesz, że zapłaciłeś za 500 ton i nie wywiązali się z umowy. To gdzie jest w końcu prawda

Dnia 25.03.2022 o 22:14, RU68 napisał:

I tu cię boli "  bo uważa się za bogacza."to że są tacy co nie boją się ryzykować i dzięki temu potrafią generować zysk to twoim zdaniem przestępstwo .Kolego tak zarobiłem już miliony i też miliony straciłem ale jakieś  miliony zostały .I nie boję się w coś zainwestować w coś co  niesie nadzieję dochodu a nie pewność dochodu -Kupiłem uff za prawie milion i zrobiło się z tego na dziś razy 3 każdy mógł ( w instalację poszło raptem kilkadziesiąt tyś ) i co twoim zdaniem to przestępstwo 

A jak brak argumentów to idą buraki, chłystki 

Opublikowano
6 minut temu, RU68 napisał:

A po co ci potwierdzenie - to dla prokuratora  

Obrzucanie jakiejś firmy na forum błotem bez czegoklwiek na potwierdzenie swoich słów jest tylko obrzucaniem kogoś błotem. 

Opublikowano
11 minut temu, jacor73 napisał:

czegoś tu nie rozumiem. Tydzień temu pisałeś, że kupiłeś UFF za prawie milion i zrobiło się z tego 3 miliony, teraz piszesz, że zapłaciłeś za 500 ton i nie wywiązali się z umowy. To gdzie jest w końcu prawda

No pomnóż sobie czy nie wyjdzie 500 x  xxx plus VAT wtedy jeszcze a że dowieźli część a teraz im odpierdala bo napisałem reklamację (Gdzie pisałem 3 mil) zejdż na ziemię  

Opublikowano

Onegdaj pisałeś że zarobiłeś miliony i straciłeś miliony tylko albo zapomniałeś albo przez grzeczność nie dodałeś że chodziło o te stare miliony.Bo jak zarabiałeś te nowe miliony jak na tym uffie to już widzę te miliony.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, daron64 napisał:

Obrzucanie jakiejś firmy na forum błotem bez czegoklwiek na potwierdzenie swoich słów jest tylko obrzucaniem kogoś błotem. 

Ja tylko ostrzegam innych żeby nie wtopili a niech robią co chcą Ja jak płaciłem nie wiedziałem że to banda  - łącznie z Duńczykami ci są tak zadowoleni że pozbędą się problemu .A z tego jeszcze będą jaja- a uważasz że bez podstaw ktoś napisze takie coś ? przecież namierzą cię w kilka minut i masz sprawę o rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji -powodzenia

Mylisz pojęcia i tematy a najważniejsze że zostaje na końcu  

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, RU68 napisał:

No pomnóż sobie czy nie wyjdzie 500 x  xxx plus VAT wtedy jeszcze a że dowieźli część a teraz im odpierdala bo napisałem reklamację (Gdzie pisałem 3 mil) zejdż na ziemię  

Dnia 25.03.2022 o 22:14, RU68 napisał:

-Kupiłem uff za prawie milion i zrobiło się z tego na dziś razy 3 każdy mógł

Milion x 3 to ile wg Ciebie? To Ty raczej zejdź na ziemię.Tydzień temu traktowałeś wszystkich jako głupszych od siebie, a robisz milionowe interesy z firmą o kapitale zakładowym 10 000 PLN z podstawową działalnością: Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne (5610A). Nie dziwię się, że tak to się skończyło. Ale podobno do odważnych świat należy.

Edytowane przez jacor73
  • Haha 4
Opublikowano
23 minuty temu, witejus napisał:

Śmieszy mnie twoja głupota, rozgłaszasz wszem i wobec sukces gdy jeszcze nawet tego czegoś na placu u siebie nie masz

Nie mam wszystkiego i gnoje chcą podnosić cenę albo wozić syf ale te numery nie ze mną 

2 minuty temu, jacor73 napisał:

Milion x 3 to ile wg Ciebie? To Ty raczej zejdź na ziemię.Tydzień temu traktowałeś wszystkich jako głupszych od siebie, a robisz milionowe interesy z firmą o kapitale zakładowym 10 000 PLN z podstawową działalnością: Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne (5610A). Nie dziwię się, że tak to się skończyło. Ale podobno do odważnych świat należy.

Nie doczytałeś wyceń wartość azotu jest więcej niż X 3

Opublikowano (edytowane)

Zobaczyli że złowili ... na haczyk to trzeba go ogolić na maksa.Byłeś pod tym adresem w Krakowie?nie zdziwiłbym się gdyby okazało się ze tam burdel się mieści pod tym adresem.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, RU68 napisał:

Nie mam wszystkiego i gnoje chcą podnosić cenę albo wozić syf ale te numery nie ze mną 

Nie doczytałeś wyceń wartość azotu jest więcej niż X 3

Dla Ciebie pewnie tak, dla większości niestety nie.

Opublikowano

Ja to tam pryszcz że tak powiem przy tym całym biznesie niektórych ale potwietdzam cwaniactwo tej że firmy kaskę przytulają szybko i chętnie towar o dziwo dostałem szybko ale oddać nadplatę to zapomnij żeby z siebie oddali trzeba użyć odpowiednich argumentów. Ogólnie nie polecam zanosi złodziejstwem i nieuczciwością

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Jest mi to obojętne,twoja wtopa czy sukces,tylko bez zastanowienia  z euforią przechwalałeś się jaki to ,,biznes" zrobisz na tym odpadzie ,mimo że od początku wątpiłem w to coś ,nie chwal dnia przed zachodem słońca ...

No mam te same zdanie.... Nie żebym się cieszył ale mam gdzieś jak ktoś udaje nie wiadomo kogo na forum i opowiada o sukcesie i zarobku którego nie ma. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, RU68 napisał:

A miał być taki ładny Amerykański 😉

• Haha 2