Agregat do uprawy bezorkowej
Przez
ENDURAK91, w Maszyny do uprawy ziemi
-
Podobna zawartość
-
Przez damian19890527
Renault ares 620 Rz jaki ma uciąg czy z przyczepa 12 t poradzi sobie transport w żniwa po polu
-
Przez kuba123456
Dzień dobry czy dał by sobie zetor forterra 11441 z broną wirową 3 metry i wałem packera i z siewnikiem amazone d8 3metry czy dał by radę ziemię bardzo ciężkie?
-
Przez slavo666
Witam
Kilka talerzy w agregacie ma spory luz. Przypuszczam ze trzeba będzie dokręcić śruby łożyskowe. Robił ktoś klucz do tego
-
Przez MafiaPstrągowa
Witam, mam pytanie, czy struny do wałka strunowego, z blachy 3mm nie będą za słabe? W planach miało być na całym wale (2.1m) 6 tych kółek (blacha 5mm) z nacięciami pod struny, nie wiem czy te 3mm są wystarczające, ewentualnie czy zamiast palić nowe struny z blachy 4mm lepiej będzie dopalic 2 dodatkowe kółka, i w taki sposób wzmocnić konstrukcję, dodam że wałek będzie oczywiście dzielony na dwie części, A płaskowniki które są po obu końcach, i na środku na łożysko mam upalone z blachy 10mm.
-
Przez Piotrek1604
Witam serdecznie, poszukuje informacji na temat maszyn agrotom ats XL i kompaktowy agregat uprawowy up może są użytkownicy tych maszyn i podziela się opinia czy hydropak w ats XL jest stabilny czy nic nie pęka czy się nie zapycha tak samo w up czy doprawi dobrze i czy wytrzymały. Pozdrawiam 😄
-