Szafa1313

Skaczący tylny podnośnik Lambo 135

Polecane posty

Szafa1313    27

Witam proszę o pomoc, pacjent Lamborghini formula 135 99rok multispeed, tylny podnośnik sterowany ehr wariuje kiedy chce się nim regulować potencjometrem czyli np podnosimy na maxa w górę jest ok ale kiedy ruszymy potencjometrem aby opuścić to podnośnik skacze góra dół dość mocno i trzeba blokować stopem aby zatrzymał się w jakiejś pozycji, proszę o rady i wyrozumiałość. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jarecki88    212

Uszkodzony potencjometr. Powycierane ścieżki. Szukaj jakiegoś elektronika w okolicy to Ci wlutuje nowy za kilkadziesiąt złotych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Szafa1313    27
8 godzin temu, Jarecki88 napisał:

Uszkodzony potencjometr. Powycierane ścieżki. Szukaj jakiegoś elektronika w okolicy to Ci wlutuje nowy za kilkadziesiąt złotych.

Dzięki bardzo za informacje, masz może namiar do kogoś aby to zregenerował ? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Ceemacki
      Panowie po około 30 minutach jazdy wywala błąd 
      4A hydrostatic speed sensor oraz TC speed signal plausible fail.
      Traktor po tym wpada w tryb awaryjny  i nie da się nim ruszyć. Po ostygnieciu ciganika można znowu nim jeździć  . O co chodzi może ktoś miał taki problem . ??

    • Przez Mario8610
      Witam ma ktoś Seme Exproler na sprzedanie, szukam takiego od 70 do 90 km
    • Przez DarekGrzebyk
      Witam pacjent same laser 110 . Czy orientujesz się ktoś czy jest jeszcze jakiś filtr hydrauliczny oprócz tych dwóch pod kabina i tego wkładu w zbiorniku 
    • Przez Markom94
      Witam, mam problem z klimatyzacją w r6 110, został wymieniony czujnik ciśnienia, klimatyzacja została nabita na sezon i po uruchomieniu sprężarka załącza się na kilka sekund po czym sprzęgło rozłącza. Miał ktoś może podobny problem i podpowie gdzie szukać przyczyny? 
×
×
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj