Kupie Warfama N 218 okolice Małopolska
Przez
DawidSpec, w Rozrzutniki obornika
-
Podobna zawartość
-
Przez tasiorek766
Witam. Czy sprzęgło w tym rozrzutniku ma możliwość regeneracji/naprawy czy trzeba wymienić całe. Typ: vugs-480 kl gdzie dostanę nowe bądź części do niego. Pozdrawiam
-
Przez firepunch
witam
mam do dyspozycji podobny rozrzutnik jak na zdjeciu
czy poradzi on sobie z rozladunkiem ziemi (chodzi mi o sam przesów w tyl, bez rozrzucania tymi obrotowymi łapami)
zmiemia bedzie wczesniej potraktowana glebogryzarką
potrzebuje zalozyc duzy trawnik i chcialem rownomiernie rozwiezc nową ziemie po calej dzialce
niestety nie mam jak sprawdzic tego w praktyce, rozrzutnik mam do dyspozycji ale jest w odległej lokazlizacji (do pozyczenia)
-
Przez Agrojohn
Witam . Mam dylemat który rozrzutnik wybrać La campagne ec12 cze deguillaume acd140 ? Ogólnie które są bardziej żywotne i mniej awaryjne?
-
Przez mlodykom1
Witam wszystkich. Wiem że temat już nie raz był poruszany ale wiem też że przybywa użytkowników tych maszyn i dlatego pytam jaki waszym zdaniem byłby dobry rozrzutnik? Na uwadze mam takie firmy jak Alima, Dafagro, Pronar czy też Ursus. Miałem 3 lata temu na testach Alime wrażenia pozytywne. Ciągnik o mocy 110 km myślałem o rozrzutce 9-10 ton. Waszym zdaniem lepszy jest rozrzutnik na jednej osi(na dużych kołach), czy na tandemie? Z góry dziękuje za wypowiedzi
-
Przez DawidSpec
Witam czy zetor 7245 da se radę z rozrzutnik warfama n 218??
Jakie są wymiary skrzyni??
Długość z zaczepem??
Wysokość z burtami??
-