Claas Arion 640 brak czynności po rozgrzaniu ciagnika
Przez
Kamillo1992, w Claas
-
Podobna zawartość
-
Przez TheDawcio1
witam czy ktoś mógłby mi pomóc axion 840 gaśnie czasami i przy próbie odpalenia kręci i kopci mocno na czarno, wydobywający się dźwięk taki brzęk przy pompie paliwa wysokiego ciśnienia. Po zresetowaniu nie ma tego dźwięku i odpala normalnie aż do następnego zgaśnięcia prosiłbym o pomoc
-
Przez ursus55
Witam grupowiczów czy ktoś się orientuję jakim momentem dokręcać głowice w claasie dominatorze 105 silnik Mercedesa OM 360 i jaki luz zaworowy powinien być? Proszę o pomoc z góry wielkie dzięki
-
Przez oreł
Witam mam błąd 765d w claasie axione 830 na hexashift czy to ten czujnik mam winę? Ktoś może miał z tym styczność
-
Przez marcin2645
witam czy ktoś mógłby mi pomóc
axion 840 gaśnie czasami i przy próbie odpalenia kręci i kopci mocno na czarno, wydobywający się dźwięk taki brzęk przy pompie paliwa wysokiego ciśnienia. Po zresetowaniu nie ma tego dźwięku i odpala normalnie aż do następnego zgaśnięcia
prosiłbym o pomoc
-
Przez Ekek
Witam wszystkich. Posiadam ciągnik rolniczy Claas Ares 566 rz , skrzynia 4 biegowa plus 4polowki na każdym biegu z rewersem elektrohydraulicznym. Ma jedno pytanie odnoście hydro akumulatora . Za co on odpowiada jakie ciśnienie powinno w nim być i jak sprawdzić czy ciśnienie wogole tam jest ?. Z gory dziękuję .
-