-
Podobna zawartość
-
Przez freelea
POLSKA: NAJLEPSZY SPRZEDAWCA Fenyloacetonu (BMK), Kup APAAN, kup P2NP na sprzedaż
Strona internetowa: https://researchchemicalsprovider.net/shop/
E-mail: info@researchchemicalsprovider.com
WhatsApp: +3197010266243
Nasze koszty wysyłki i dostawy są w 100% bezpieczne i wygodne. Jesteśmy gotowi sprzedawać minimalne ilości i duże dostawy naszego produktu na cały świat. Nasza jakość jest najlepsza, jaką można znaleźć, i sprzedajemy w małych/dużych ilościach z gwarancją dyskretnej dostawy w dobrym czasie Wysyłka za pośrednictwem DHL, TNT, FedEx itp. Ponadto wszystko zależy od wyboru transportu przez klienta. Gdzie kupić fenyloaceton online.
street phenylacetone,
Phenylacetone canada,
Phenylacetone uses,
cheap phenylacetone online,
high quality phenylacetone,
Phenylacetone for the production of ampetamine,
metamphetamine from phenylacetone,
Phenylacetone online usa,
where to buy phenylacetone online,
how to buyphenylacetone online,
buy legal phenylacetone online,
buy 99% phenylacetone online,
where to buy 99% phenylacetone online,
patent of phenylacetone synthesis,
where to buy phenylacetone,
-
Przez patryk9804
chciałem się spytać jaka jest z produkcją kaczki np na kontrakt jak opłacalność i jakie warunki trzeba spełnić żeby hodować kaczkę.
-
Przez Joanna91x
Witam Wszystkich Serdecznie, nie wiem czy trafiłam na odpowiednie forum, jeśli nie to b. przepraszam.
Mam pewien problem, założyłam sobie małe stadko kur (9kurek i 1 kogut) zrobiłam im kojec aby nie chodziła po ogrodzie i nikomu nie przeszkadzały. Mieszkam jednak ze swoją .. złośliwą babką która trzyma sztamę z równie wredną sąsiadką, zmówiły się przeciwko mnie i chcą się pozbyć moich kur, argumentując że śmierdzą i robią hałas, co nie jest prawdą ponieważ dbam o swoje kury i są moją pasją, dodatkowo babka straszy mnie i się wygraża że mi je zje :D tylko w wulgarny sposób, szukam porady czy rzeczywiście mogą się pozbyć moich kur, latają po urzędach jak nawiedzone i mnie zgłaszają, sąsiadka szczuje swoim psem moje kury, sytuacja jest dla mnie bardzo przykra.. Boje się że może je nawet otruć..
-
Przez ZwolakPL
Witam!
Mam zamiar kupić inkubator półautomatyczny na 56 jaj głównie z myślą o kurach. Sprzęt będzie głównie dla własnego użytku, ale planuję także zbierać zamówienia ze swoich okolic na młode pisklaki. Nie posiadam gospodarstwa rolnego, a kury są jako w gospodarstwie domowym. Czy jest to opłacalne? Lepiej swoje jajka kupić z targu czy brać je od klienta? Odnośnie samego inkubowania macie jakies wskazówki?
Pozdrawiam
-
Przez Patrykhej
Witam , zastanawiam się nad zakupem gniotownika Rivakka szukam opini na jego temat , czy jest ktoś kto posiada taki gniotownik jak to wychodzi z częściami i czy się często psuje , dziennie musiał by przerobić około 4 , 5 ton z góry dziękuję za odpowiedzi
-