Brona talerzowa MANDAM , AKPIL , AGRO LIFT 5 m
Przez
cris10, w Narzędzia do uprawy pożniwnej
-
Podobna zawartość
-
Przez johnyw
Witam.
Mam problem z podłączeniem sterownika do siewnika poplonu Akpil Poplon. Ze sterownika wychodzi 12 przewodów do gniazda, zaś od samego siewnika 5 - do wtyczki. Niestety straciłem wtyczkę i teraz nie wiem które przewody powinny być podłączone do których pinów w gnieździe.
Producent sterownika i siewnika nie jest w stanie pomóc. Może ktoś ma taki siewnik z tym sterownikiem i mógłby przesłać zdjęcie wtyczki z widocznymi przewodami lub jakiś opis lub schemat? Zdjęcie sterownika w załączniku.
-
Przez baton386785
Witam.
Dwa dni temu zakupiłem talerzówkę 2m, jej szerokość robocza to 2m. Ale ja zmierzyłem miarą i szerokość wychodzi 1.8m. W instrukcji pisze że odległość między talerzami to 24cm, a ja zmierzyłem i wychodzi 21.5cm. Jak to jest z tymi maszynami…? To tak ma być?
Pozdrawiam
-
Przez Piffpaff
witam, czy warto kupić taki agregat do C 360, pola mozaika glina i piachy na każdej działce. Słoma cięta i zostaje na polu. https://sprzedajemy.pl/brona-talerzowa-1-8-m-do-c-360-opoczno-2-e30984-nr61344478
-
Przez marcin1993
Witam planuję zakup głębosza 3 żeby proszę o opinie czy warto kupić glebosz np. Firmy strumyk czy lepiej coś innego, fundusz myślę max 10000-12000 zł czy lepiej coś używanego, proszę o opinie,