Skocz do zawartości

Sulky dpx rozrzut na 27m

martyniuk_93

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mojego dpx z takimi tarczami w ogóle nie mogę ustawić... mam to pudełko do granulatu i aplikację i nie zgrywa się dawka z ustawieniem. Komputer też nie steruje mi jedną stroną zasuwy, nie ma reakcji na zmianę prędkości jazdy i dawkę, miał ktoś jakiś podobny problem ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez PiotrekMTZ
      Co sądzicie o tych rozsiewaczach?
      Bo planuje Kupić MDS 700l :lol:
    • Przez mikolaj90
      Witam. Posiada ktos z was instrukcjie do tego rozsiewacza ze sterownikiem?

• Przez Vletch
      Witam, mam rozsiewacz Amazone ZA-M z 2000r. i chciał bym dołożyć do niego limiter, znalazłem kilka na olx. Wie ktoś czy trzeba ten rozsiewacz jakoś szczególnie przerabiać aby założyć ten limiter czy jest to przystosowane? W tym momencie mam wymienny talerz do wysiewu granicznego.
    • Przez DanielFarmer
      Jak w tytule.Przymierzam się do zakupu rozsiewacza pod nawigację.Zalezy mi na dopracowanym zmiennym dawkowaniu oraz precyzyjnej zmianie szerokości rozrzutu oraz przede wszystkim na tym żeby nie rdzewiał.Ktory będzie miał najlepsze malowanie? W grze kuhn axis 30.2 i bogballe m35base.Na 99 proc biorę hydrauliczny napęd tarcz.Który z nich wybrać? A może jeszcze inny?
    • Przez NeQri
      Witam mam pytanie jak amazone rozwiązał system mocowania tarcz ponieważ posiadam za u z tarczami na 15m a potrzebuje na 24m, najlepiej jakby były 24-36m tak jak w nowszych modelach np za-m, czy takie z za m pasowały by do za u czy mocowania się roznia
  • Dodaj nową pozycję...
v