Wygania płyn korkiem od chłodnicy i się grzeje
Przez
Dawidcase885, w Case
-
Podobna zawartość
-
Przez kaktus1996
Witam poszukuję dobrego serwisu bądź mechanika do ciągnika case na Podkarpaciu. No i wiadomo zależy mi żeby było jak najtaniej bo z tego co wiem autoryzowany serwis z Jasionki za sam dojazd do mnie wziąłby 650 zł. liczę na pomoc. Pozdrawiam.
-
Przez Emlo
Witam, sprowadziłem z Niemiec ostatnio Case cs 130 do swojego gospodarstwa. Po krótkim szkoleniu u niemca na podwórku, myślałem że zapamiętałem wszystko albo większość, ale jest zupełnie inaczej hehe . Po przyjechaniu nim do Polski, niektóre cenne wskazówki po prostu zostawiłem w Niemczech. A mianowicie chodzi mi o kontrolkę DIAGNOSE która miga i uniemożliwia mi podnoszenie i opuszczanie joystickiem. Podpowiedzcie co mam zrobić, co wcisnąć przycisnąć żeby działało. Proszę też o jakieś oznaczenia tych wszystkich przycisków na panelu bocznym. Zaznaczę że z joysticka reszta czyli hydraulika, rewers i półbiegi działają tylko opuszczanie. Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
-
Przez ANKUS80
Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam prośbę chcę kupić Case MX 135 ale na biegu jałowym na 2,3,4 półbiegu słuchać /hałasy grzegotanie. jest to hałas dość intensywny, Po dodaniu gazu hałas ustaje, Dodatkowo podczas gaszenia/ odpalania "moce szarpnięcia silnika". Proszę o informację czy jest to mocno kosztowan a napawa? Czy odpuścić temat. Jednocześnie witam Was serdecznie forumowicze i z góry dziękuję za pomoc
-
Przez SebolSebol
Witam wszystkich może ktoś coś podpowie będę wdzięczny. Case po rozgrzaniu nie ruszą delikatnie tylko zrywa bez różnicy czy to do przodu czy do tyłu z rewersu czy że sprzegla co to może być wiem że przyczyn może być wiele
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-