Rozmiar opon fortschritt zt 323
Przez
Bartek1231, w Fortschritt
-
Podobna zawartość
-
Przez bizonsuperzo56
witam nurtuje mnie jedna rzecz w moim e 514 i pytanie do użytkowników owego modelu czy u was też tak jest jak u mnie otóż po załączeniu dźwignia napędu chedera mogę go tylko rozłączyć pedałem sprzęgła i czy to normalne czy powinno również się rozłączać dźwignia jeśli tak to co u mnie jest uszkodzone bądź co trzeba wyregulować ???? z góry dziękuję za podpowiedzi i wszystkich pozdrawiam
-
Przez Artur312
Witam. Mianowicie mam problem z przyspieszaczem w e512 po zwiększeniu prędkości wypadają tłoczki i czy może być wine koło pasowe czy jakes tulejki albo łożyska. Bo leko kołem bije. Z góry za odpowiedzi dziękuję
-
Przez bizonsuperzo56
witam czy wie ktoś z was jak powinno być ustawione klepisko fabrycznie chodzi mi o szczelinę wlotowa i wylotowa z góry dziękuję za podpowiedzi
-
Przez bizonsuperzo56
witam mam zamiar kupić szerokie koła do e 514 i do was takie pytanie od jakiego kombajnu by pasowały od e 516b zwolnica nie wchodzi a może od bizona by pasowały robił ktoś z was taki manewr liczę na jakieś podpowiedzi z waszej strony pozdrawiam
-
Przez MatiRol92
Witam, poszukuje część to pokosówki, jeśli ktoś ma lub zna kogoś to prosze o kontakt
-