Sklotarek biardzki czy jarmet
Przez
Marpolbuty, w Opryskiwacze
-
Podobna zawartość
-
Przez moc1634
Cześć! potrzebuję instrukcję obsługi opryskiwacza Tecnoma model Laser 3000, komputer z softem AVENTA 3.0, na jednym ze zdjęć jest taka a'la tablica z pokrętłem, które pokazuje jak należy ustawić zawory sterujące rozwadniaczem i całą armaturą. Podejrzewam, że w innych modelach mogą być podobne rozwiązania. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek chociaż szczątkową instrukcję. Pozdro!
-
Przez tommy66692
Witam mam taki problem w opryskiwaczu bury pelikan 2000 na komputerze TeeJet że przestało zaczytywać prędkość z koła, na komputerze pokazuje cały czas 0 czujnik przy kole świeci się na pomarańczowo cały czas, co może być przyczyną ?
-
Przez laza
Witam. Ostatnio zakupiłem okazyjnie opryskiwacz. W testach okazało się iż pompa jest nie sprawna, zero reakcji.
I tu nasuwa się moje pytanie,. Jak ją naprawić. Czy posiadacie jakiś schemat tej pompy, lub ewentualnie jakieś swoje doświadczania życiowe A i jeszcze jedno. Po co jest ten wentylek ?
Pompa taka jak ta. No może bez osłonki
Dzięki. Pozdrawiam
-
Przez Vril
Witam
Chciałbym Was poinformować że już zaczeli wypłacać dopłaty -ja wczoraj dostałem
Kasa na koncie więc postanowiłem ją zainwestować w opryskiwacz i tu prośba do Was o poradę który wybrać .
Założenie jest takie że opryskiwacz ma mieć zbiornik 1500-1600 l i belke 15m pracować na powierzchni 60 ha x średnio 4opryski na ha daje nam
240 ha rocznie.
Znalazłem takie oferty:
Krukowiak -Apollo wesja standart ok. 33000 brutto
Pilmet wersja -1600 + pełna hydrałlika i elektryka zaworów ok.54000 brutto
Bury Pelikan FUll wypas (pełna hydrałlika i elektryka zaworów ) ok.44000 brutto
Dodam że jestem na vacie więc sobie go odlicze.
Proszę Was o porade bo mam mętlik w głowie i nie chcę kupić bubla
nikt nic nie poradzi ?
-
Przez piotrk1233
Witam!
Opryskiwacz 400/12m. Pompa polska 120l/min.
Od pewnego czasu mam problemy z opryskiwaczem. Mianowice nie trzyma mi ciśnienia.
Mam ustawione na 3 bary, a ciśnienie skacze sobie od 2-3,5. W pompie zmieniłem już membranę, zaworki i problem nie zniknął. Co może być przyczyną?
-