-
Podobna zawartość
-
Przez ziutek92
Witam panowie zacząłem rozbiórkę swojej areski i zatrzymałem się w tym miejscu i nie wiem co zrobić proszę o pomoc z góry dziękuje
-
Przez pawcio6045
Witam mam pytanie czy ktoś nie chciałby podjać się wykonania osłony wydechu do Renault 110.54 na wzór tego fabrycznego ewentualnie może ktoś ma na sprzedanie. Proszę o priv.
-
Przez Sean_Layton
Witam , od pewnego czasu (po wizycie u mechanika, gdy wymieniali pokrywę podnośnika - przez co było trzeba zdejmować kabinę) w Renault 80.14 nie działa już nawiew , światła są pomieszane , na krótkich i długich zamiast z tyłu normalnie palących się czerwonych świateł to jedno z lewej pali się normalnie a z prawej zamiast czerwonego to z góry oświetlenie robocze się pali z prawej strony 😂.
Może ktoś wie gdzie znajduje się podłączenie kabli ? Od nawiewu i świateł ?
-
Przez mateo0209
Renault 145.14 i prasa class wariant 380.Przy opuszczaniu klapy szarpie.Podczepiona do innego ciągnika, płynnie się opuszcza.Jaka może być przyczyna?
-
Przez Kukułka
Witam, mam problem z ciągnikiem ares 620 rz mianowicie jak ruszam do przodu na jakimś niskim biegu występuje szarpanie, na wyższych jest ok. Przy cofaniu problem nie występuje. Biegi, półbiegi wszystko wchodzi bardzo dobrze. Gdzie szukać przyczyny?
-