5120CASE5120

Sortownik do ziemniaków Amazone F2

Polecane posty

Ktoś używa taki sortownik jak z zdjęcia?  Na ci zwrócić przy zakupie ?polecacie? Mam na oku taki tylko w gorszym stanie  ( cena ok. 3.5 tys)

sortownik-ziemniakow-amazone-bk3-amazone-malopolskie-543604929.jpg

aarrcczz    10

Ogólnie to trzeba zwrócić uwagę na stan drewnianych elementów. Poza tym konstrukcja bardzo prosta.

• Thanks 1

ten co mam kupować widać już że ktoś go poprawiał deskami i wkrętami. lecz myślę ze lepiej kupić sortownik niemiecki z taśma przebiercza ( stary pewnie ma z 30 lat) za 3 tys niz sam sortownik polski pięcioletni za 2 tysiące.

w Polskim sadzeniaki lecą w dół że tylko wiadro podłoży a tutaj lecą na taśmę wiec można odłożyć na sadzeniaki przebane ziemniaki

koroll    37

elementami drewnianymi nie ma co się przejmować to akurat najłatwiej dorobić. dokładnie sprawdz ta taśmę z tyłu. w tego typu sortowniku waznę jest żeby ta taśma z tyłu obracala ziemniakami wtedy łatwiej odebrać odpad .

• Thanks 1

Chodzi Ci o tą taśmę czy ten grzebień od góry?  Taśma jest gumowa z drewnianymi listwami  nie wiem co o niej myśleć. Taśmy rolkowe chyba są najlepsze . Na zdjęciach ten sortownik  chcę kupić 

Screenshot_20220111-115153_OLXpl.jpg

Screenshot_20220111-115149_OLXpl.jpg

Screenshot_20220111-115145_OLXpl.jpg

Screenshot_20220111-115142_OLXpl.jpg

Edytowano przez 5120CASE5120

Tomasz531    25

mam taki sam, w podobnym stanie. ogólnie polecam, sprawdź stan pasów gumowych, bo elementy drewniane bardzo łatwo dorobić.

mi mój udalo się dorwać za 1/3 Twojej ceny, pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Piotrekpan
      Czy ktoś z was posiada sieczkarnie dwurzędowa  do kukurydzy i jaką najpiej wybrać pozdrawiam i czekam na komentarze
    • Przez damiandg
      Witam mam pytanie czy ktoś podpinał mulczer leśny do Ursusa 1614. Czy on zda egzamin w tym traktorze? Głównie chodzi mi o firmę Remet CNC model f3 200. Bedę niszczył nim cienkie drzewka i zakrzaczenia. Zastanawiam się czy ciągnik nie ma za szybkich biegów do takiej pracy?
    • Przez PowerMaize
      Witam,
      przedstawiam absolutną nowość na rynku maszyn rolniczych, którym jest urządzenie do zbioru odpadu w formie rdzeni kolb kukurydzy powstałych w czasie zbioru na ziarno. Nieposiadające żadnych wartości nawozowych kolb stają się szansą dla rolników albo jako źródło dodatkowego dochodu (stanowią one paliwo biomasowe do elektrociepłowni i biogazowni jako substrat) ale też na własny użytek (np. jako paliwo do swojego pieca). Zapraszam na power-maize.pl
      POWER MAIZE KATALOG_compressed.pdf

• Przez freshTomato
      Witam. Czy ma ktoś na sprzedaż instrukcję obsługi i instrukcję napraw kombajnu z644? Ewentualnie instrukcja do jakiejś innej ciekawej maszyny. Lubie kolekcjonować takie rzeczy.
    • Przez łuki125
      kupię miniładowarke używaną jakie polecacie czy ktoś nie ma nic ciekawego?
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj