Skocz do zawartości

Egzamin zawodowy ROL.04 styczeń 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 11.01.2022 o 18:12, kl4udia4 napisał:

Również bardzo proszę żeby ktoś dał znac co było ☺️🙏

ja mam teoretyczny 12.01 o 13

a praktyczny 13.01 o 17

Jak ktoś ma po mnie to podzielę się pytaniami! 💪

Cześć . Czy pamietasz może pytanka jakie były na egzaminie ??  Ja termin 14 .01 

Opublikowano
7 godzin temu, Gregor1990 napisał:

Gdzie zdawaliscie praktyczny? mi wpisali ul. Czerska, Jasieniec. Ktoś tam mial/ma mieć? 19 stycznia na 17 mam.

tez mam wpisany Jasieniec -- egzamin mam 18 go -- czy ktos juz tam był? zdawał juz tam? jakies info?

Opublikowano
3 minuty temu, kl4udia4 napisał:

U mnie pan pomagał przy praktycznym.

i takie info - codziennie są inne testy .. ale prawdopodobne jest to ze są to egzaminy z lat poprzednich 

wczoraj byl z 2021 a dzis z 2017 -- jaki test Ty miałas?

Opublikowano

Ja miałam ten z ocena zboża.

prawdopodobnie jutro będzie jakiś z warchlakami (Może ten co wczoraj?) a w poniedziałek z sianokiszonką.

ale nie jestem pewna na 100%.

zdaje mi się jeszcze ze to ciagle są egzaminy z lat ubiegłych 

• Like 1
Opublikowano

Pisałem teorie w piątek w Rozprzy. Pytania się powtórzyły prawie wszystkie z ostatnich lat. Mówili nam, że pytania są losowane przez komputer indywidualnie dla każdego zdającego. I to by się zgadzało bo później jak rozmawialiśmy to nie każdy miał te same pytania. Czy zdawał już ktoś praktyczny?

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Gregor1990 napisał:

Do tych co mieli już praktyczny: jaki strój jest wymagany? Bo część osób mówi że jeansy i koszulka, część że wszystko robocze nawet buty...? jak to było u Was?

Ubierz się normalnie, odzież robocza nie jest Ci potrzebna :)

Edytowane przez Sylwiass
Opublikowano
Dnia 15.01.2022 o 18:55, Necronom12 napisał:

Pisałem teorie w piątek w Rozprzy. Pytania się powtórzyły prawie wszystkie z ostatnich lat. Mówili nam, że pytania są losowane przez komputer indywidualnie dla każdego zdającego. I to by się zgadzało bo później jak rozmawialiśmy to nie każdy miał te same pytania. Czy zdawał już ktoś praktyczny?

Ja zdawałam teoretyczny 14 stycznia, pytania losowo ale cała grupa miała takie same tylko w innej kolejności

Opublikowano (edytowane)
Dnia 30.05.2022 o 11:31, Krzychu9557 napisał:

Ja w czerwcu zdaję 3 czerwca o 11 00

Ale to praktyczny wtedy masz tego 3 ? :) ja mam teorie 2 czerwca a praktyczny 6 

Dnia 29.05.2022 o 08:54, ernescik1 napisał:

Ja zdaje i czuje, ze uje..e 😜

Na pewno będzie dobrze . Kiedy masz dokładnie? 

Edytowane przez Gosia99
  • Like 1
Opublikowano

Dasz może znać jutro co było na teście?

1 godzinę temu, Gosia99 napisał:

Późno bardzo. Ja mam 12 :30, więc będę szybciej :)

Koleżanka ma w niedzielę więc dam znać co miała😉

Opublikowano
Dnia 31.05.2022 o 17:28, Gosia99 napisał:

Ale to praktyczny wtedy masz tego 3 ? :) ja mam teorie 2 czerwca a praktyczny 6 

Na pewno będzie dobrze . Kiedy masz dokładnie? 

Cześć, ja mam teorie 3.06 z rana i myślałam, że cała Polska tak ma:) Jest szansa, że jakaś dobra duszyczka powie co było 2.06? Myślicie, że będzie to samo?