Ciezko wchodza biegi, ciagnie do przodu na sprzegle.
Przez
Cassius, w John Deere 5x15-8x20
-
Podobna zawartość
-
Przez Dawid98
Witam ciągnik nie reaguje na gaz poniżej załączam zdjęcia oco chodzi? Proszę o pilną pomoc
-
Przez Lukaszzablotni
Cześć mam pytanie odnośnie john deere 6320 zakupiłem do niego ładowacz john deere 583, i zaczęły się schody zakupiona została przystawka power beyond do bloku zaworowego lecz po przykreceniu jej cisnienie w układzie wzrosło z 30 do 180 atmosfer. Serwis ze to nie będzie ta przystawka inny model trzeba taka szeroka końcowa do dam ze blok mam starszego typu ten szeroki i pompe tłoczkowa, no ale idac do sedna zamówiłem ta inna przystawkę serwis przyjechał zmierzył cisnienie bez niej wszystko oki zamontowali cisnienie 200 sprubowali bez pestki cisnienie spadlondo 130 co oczywiście i tak za dużo jak na spoczynek zaczeli podkladac jakies grosze żeby zZobaczyć czy cos to zmieni co dało ze bylo tylko gorzej a to kierownica nie dalo się skręcić to hamulec nie odbijal tylko po paru sekundach.serwisanci john deera stwierdzili ze oni nie wiedzą co to moze byc i ze oni montowali tych przystawek sporo ale nie wiedzą co sie dzieje. A ja mam juz 4 miesiąca tura ktory nie jest podpięty i dalej nie wiem co to moze byc. Dodam ze blok szeroki i po prawej stronie jest 1 rozdzielacz 100 i za nim miala byc ta plyta a po lewej mam 2 rozdzielacze 200. Prosił bym o jaka kolwiek podpowiedź co moze byc przyczyna wysokiego ciśnienia jak dołoży się ta płytę z gory dziękuję bo mi już do tego ręce opadaja
-
Przez ArturDomaski
Witam
Mam prośbę do posiadaczy John Deere 5720, potrzebowałbym fotek z instrukcji obsługi ww ciągnika. Chodzi mi o kody błędów z ich objaśnieniem po polsku . Mam instrukcje po francusku a "tłumacz" dziwnie to tlumaczy.
-
Przez ArturDomaski
Witam
Panowie pytanie do posiadaczy jd.5720,
Czy ktoś zmieniał olej w skrzyni samodzielnie.
Pytanie banalne ale dlaczego pytam. W książce od w.w.jd.jest że do skrzyni mieści się 51 litrów ja po spuszczeniu oleju mam tylko 34l (olej był w normie zaznaczam) skąd ta różnica?lol
-
Przez Dartur
Witam
Mam prośbę do posiadaczy John Deere 5720, czy ktoś mógłby mi wysłać zdjęcia z instrukcji obsługi ww. ciągnika chodzi mi o kody błędów z ich objaśnieniem. Mam instrukcje ale po francusku i transkaktor dziwnie to tlumaczy. Z góry dzięki.
-