danielhaker

Ceny ciągników grupy CNH 2022

Polecane posty

maroko    96

To mój 2 nowy traktor w części kupiony na kredyt. Pierwszy 11 lat temu i tam było wszystko zgodnie z harmonogramem. 

Najbardziej wkurzające właśnie to że wczoraj przyszła faktura i do 13 już musi być zapłacona. 

Mam raty płatne w listopadzie i w maju. Oprócz tej jeszcze 4 raty także nie tak źle. Ciekawe ile większa będzie ostania od tej z harmonogramu jak to będzie w takim tempie szło do góry...

radzioRS    90

Ja dopłaciłem dodatkowo 1% i na stałym oprocentowaniu trzy lata ta sama rata i gwarancja 

• Like 1

mickas092    497
Dnia 10.05.2022 o 20:20, maroko napisał:

To mój 2 nowy traktor w części kupiony na kredyt. Pierwszy 11 lat temu i tam było wszystko zgodnie z harmonogramem. 

Najbardziej wkurzające właśnie to że wczoraj przyszła faktura i do 13 już musi być zapłacona. 

Mam raty płatne w listopadzie i w maju. Oprócz tej jeszcze 4 raty także nie tak źle. Ciekawe ile większa będzie ostania od tej z harmonogramu jak to będzie w takim tempie szło do góry...

Z tego co czytam to pewnie BNP bank, mam podobnie z tym terminem płatności :D

Wiadomość z agroFakt.pl

masa24    1720

dzis podnosilem moc t6 180 z 2018 roku przez agroeco .  PRzed 134  , po 167,5 .   dobry wynik ? jak myslicie?

forterra11441    107
Dnia 14.07.2022 o 06:45, king12 napisał:

U mnie też do valtry t144 byli wczoraj.Przed 155 po 192 

Odważnie z tą mocą.

bodzioszajs    7
Geeek napisał:

Ma może ktoś ofertę ciągnika około 130km z tych marek? 

Steyr 4125 Profi Classic, skrzynia 17x16 - około 300 tyś netto. Ciagnik przed ostatnimi podwyżkami więc cena jest wbrew pozorom naprawdę dobra. Mamy na firmie jeszcze dwie sztuki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez piofu
      Dzień dobry 

Jaki ciągnik polecacie NOWY  
      w przedziale mocy 60-80km ?   
      Ceny są już niemal 2 krotnie wyższe niż 2-3 lata temu i większość z tych które oglądałem ma zbliżone ceny 

• Przez Pele94
      Witam. 
      Jak wszyscy wiem nie wszystkie maszyny rolnicze są wystawione na stronach typu olx czy otomoto. Większość maszyn stoi u handlarzy na placu gdzieś przy głównej drodze i czeka na przejeżdżającego drogą kupca.Od dłuższego czasu rozglądam się za używanym ciągnikiem i w internecie nie ma nic ciekawego.
      Jeżeli ktoś z was ma kontakty do osób które zajmują się sprowadzaniem maszyn , ciągników ogólnie handlem maszynami rolniczymi Podajcie numer kontaktowy, miejscowość oraz kilka słów o sprzedającym.  
      Myślę że nie jednemu z nas przydadzą się takie kontakty. 
      Pozdrawiam  
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez Mrhot16
      Witam czy jeśli chcę przesiać łąkę i stosuje obornik to podawać to do ekoschematów
      I co jeśli zatrząse obornikiem i zaoram tylko pół działki dzięki za odpowiedzi

• Przez grzybu1
      Wyceniał ktoś może na świeżo jakieś rozsiewacze ? Mam na myśli coś z GPS, wagą itp... typowo pod młodego rolnika żeby się wstrzelić w pseudoekologie ... Interesują mnie jeszcze ceny agregatów bezorkowych 3m ? pozdrawiam
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj