Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
jahooo    6900

Ja znam wielu , co "głupio nie mówią". Powiedz mi - co zrobili do tej pory ? Przenieś się na temat polityka 2023 - tam jest miejsce na takie wywody

odrion    117
8 minut temu, mds212 napisał:

Akurat ta justitia jest tak smao wiarygodna co fakty na TVN

Na pewno mgr Zero jest bardziej wiarygodny. Nie ma znaczenia, że 100 wybitnych prawników powie jak jest. Dla wyznawcy pisu wystarczy że jakiś mgr albo jakiś kupiony prawnik powie po ich myśli. Tu nie chodzi o to czy to pisze iusticia czy ktoś inny. Czytaj sam fakty jak jest zorganizowane sądownictwo w Niemczech a nie opini gości, którzy próbują wmówić społeczeństwu że zmiany w sądownictwie komuś służą. Służą bezkarności władzy żeby wstawić swoich pokornych sędziów. Prokuratura już została zniszczona. Obyś nie wszedł w konflikt z władza bo wtedy zrozumiesz co to jest trójpodział władzy. 

Tutaj możesz doczytać o sądownictwie w Niemczech i dlaczego Zero bredzi...

https://demagog.org.pl/wypowiedzi/wybor-sedziow-w-polsce-niemczech-i-hiszpanii-czy-porownania-sa-zasadne/

• Like 5

konteno    902
Napisano (edytowany)
13 minut temu, jahooo napisał:

Ja znam wielu , co "głupio nie mówią". Powiedz mi - co zrobili do tej pory ?

powiedz mi co mogli zrobić nie będąc u władzy ani jedną kadencję? z resztą szkoda że nie wiesz jak wygląda kampania wyborcza kogoś to już jest w polityce kilka kadencji i ma wsparcie finansowe w porównaniu z kimś z nikąd kto próbuje się przebić szukając sprzymierzeńców i poparcia 

przy urnie wyborczej trzeba mieć w głowie hasło "oni już byli" i tym się kierować biorąc pod uwagę co najmniej ostatnie 2 dekady rządów w PL

Edytowano przez konteno
  • Like 5

Wiadomość z agroFakt.pl

Bartek933    5216

Ludzi chcących poznać cenę pszenicy i zachowania rynku zapraszam: 

Ludzi kochających spory polityczne proszę o udanie się do: 

• Like 1

Kupie obciążniki przednie do zetora forterry 

mds212    1951
17 minut temu, odrion napisał:

Na pewno mgr Zero jest bardziej wiarygodny. Nie ma znaczenia, że 100 wybitnych prawników powie jak jest. Dla wyznawcy pisu wystarczy że jakiś mgr albo jakiś kupiony prawnik powie po ich myśli. Tu nie chodzi o to czy to pisze iusticia czy ktoś inny. Czytaj sam fakty jak jest zorganizowane sądownictwo w Niemczech a nie opini gości, którzy próbują wmówić społeczeństwu że zmiany w sądownictwie komuś służą. Służą bezkarności władzy żeby wstawić swoich pokornych sędziów. Prokuratura już została zniszczona. Obyś nie wszedł w konflikt z władza bo wtedy zrozumiesz co to jest trójpodział władzy. 

Tutaj możesz doczytać o sądownictwie w Niemczech i dlaczego Zero bredzi...

https://demagog.org.pl/wypowiedzi/wybor-sedziow-w-polsce-niemczech-i-hiszpanii-czy-porownania-sa-zasadne/

To ze prawnik jest wybitny to nie znaczy ze prawde powie, bo zazwyczaj mowi to w czym ma wiekszy interes, dla kogo pracuje kogo broni.

WYbitnych prawnikow to i PIS i PO ma pęczki bo ich stac

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez center
      Czym pryskacie pszenice na miotełkę i chwasty żeby było tanio i przelecieć raz ??
    • Przez danielhaker
      Jakie będą ceny pszenicy w sezonie 2019? W jakich cenach jest zboże ozime w różnych regionach Polski? Z tego co pisaliście w poprzednim temacie o notowaniach pszenicy ceny rosną. Jak myście do kiedy będzie ten wzrost? Kiedy najlepiej sprzedać? Czy ubiegłoroczna susza tak mocno wpływa na ceny zbóż? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
      Kontynuacja tematu: 

• Przez Szary12
      Witam mam problem z pszenicą.
      2 Marca dostała 1 Dawke RSM 32% ok 150l ze względu na mocno rozkrzewioną, ale teraz placami robi sie blada według mnie przez ciepłe dni a nocami dochodzi do 2,3 stopni ktoś też ma taki problem ? 

• Przez 3kusy3
      Witam proszę o kilka podpowiedzi zdjęcia poniżej. Co jej brak liczę na jakieś propozycje czym ja wspomóc?Dodam że żadnych oprysków jeszcze niestosowalem po tym ochlodzeniu bedziepryskana na chwasty puma to dobra decyzja? 

• Przez Krystian12351
      witam mam pytanie odnośnie łączenia zabiegów w zbożach ozimych a mianowicie czy można połączyć t1,skracanie i nawożenie mikroelementami?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj