Polecane posty

jarecki    3274

nie wiem , do samochodu nie leje tego z beczkowozu ale w traktorze czuje różnice , nawet głupie wcisniecie gazu bez opciążenia to inczej reaguje silnik , byc moze ma się dostawcami .              Spadek sprzedazy paliw w  Polsce  . minus 15-20 % rok do roku 

GRZES1545    9299
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

nie wie tam który jak na PKS Radzyń cena? aż ciekaw jestem. bo taka przebitka że nawet auto zatankować pojechać się opłaci mi.

Wczoraj było 6,99 czyli bez zmian.

tytanowyJanusz    3908
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

nie wie tam który jak na PKS Radzyń cena? aż ciekaw jestem. bo taka przebitka że nawet auto zatankować pojechać się opłaci mi.

Po 14 dam Ci znać

A jak tam te moje beczki?😉

41 minut temu, Damianek20 napisał:

Na stacji po tyle ?

Tak, B7 w detalu

Mario81    128

Czyli stacje paliw biorą paliwo bezpośrednio z tankowców i dlatego maja tak drogo. A hurtownicy nie biorą z tankowców tylko z kosmosu i mogą sprzedawać dużo taniej  . Głupszego tłumaczenia to już nie mogli napisać 

• Like 1

Gość   
Gość
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

A jak tam te moje beczki?😉

Nie ma już. Zostały mu tylko dwie i nie oddaje.

tytanowyJanusz    3908
5 godzin temu, Pafnucy napisał:

nie wie tam który jak na PKS Radzyń cena?

7.01

5 godzin temu, Pafnucy napisał:

Edytowano przez tytanowyJanusz

Dontcry    118

Stacje przy trasie około 7,7 -7,8 a na skr w gminnej miejscowosci 7,4. Hurt 6,88.

ZetorMisio    470

Gdzie zamawiałeś?

27 minut temu, Lukasz21_Lubelskie napisał:

Zamówione 1500L po 7.03 zł. Zobaczymy co się będzie dziać. Będzie szło do góry to się domówi ;)

3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

7.01

Tak legalnie to ile paliwa można wieść w beczkach na przyczepce? Do Radzynia wmiare blisko to może by i podjechał 

Edytowano przez ZetorMisio

mysza103    2561
8 godzin temu, Damianek20 napisał:

Kto potrzebuje pomocy w organizacji paliwa b0 w lubelskim zapraszam na priv mam dostawcę który nie marudzi i jest chętny do współpracy .

hahaha  jeszcze przez ostatni tydzień dzień w dzień , wylewałeś żale że nie wiesz jak się gdzie udać , bo nie wiadomo czy ktoś naleje w to czy w tamto , a tu buch z dnia na dzień doradca w zorganizowaniu paliwa . Napisz po prostu po ile masz to paliwo , żeby sobie każdy porównał ze swoim dostawcą , i jak będzie jakaś różnica na korzyść twojego żródła , to można wtedy dyskutować , bo tak to raczej każdy kto chce hurtowe ilości to ma swojego dostawcę i też prawie nikt pewnie nie marudzi

• Like 1

Gość   
Gość
19 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

@Pafnucy byłeś dziś na zakupach w Radzyniu? Wykupili wszystką rope na PKSie🙆. Jutro dostawa zapewne z inną ceną...

nie byłem. nie jadę. ja dużych zapasów nigdy nie robię. ma tak w sumie blisko 500 i wystarczy na razie. w poniedziałek kupiłem 250. po 6,99

jan88    575
1 godzinę temu, slawekz1975 napisał:

cra 1tys 6,90 b7

u kogo taka cena  ? a B0 jaka cena ?

Recker    4

Czy na paliwo potrzebuje zbiornik dwupłaszczowy czy wystarczy jednopłaszczowy z atestem.. Niestety nigdy nie zamawiałem paliwa w hurcie i nikt nie chce przywieść bez zbiornika

marek1977    1370

Firmy boją się i nie ma się co dziwić, zgodnie z przepisami zbiornik musi być dwupłaszczowy.Ktoś tak wymyślił ,kasę skasował i teraz nie ma zmiłuj.

Damianek20    2129
3 godziny temu, mysza103 napisał:

hahaha  jeszcze przez ostatni tydzień dzień w dzień , wylewałeś żale że nie wiesz jak się gdzie udać , bo nie wiadomo czy ktoś naleje w to czy w tamto , a tu buch z dnia na dzień doradca w zorganizowaniu paliwa . Napisz po prostu po ile masz to paliwo , żeby sobie każdy porównał ze swoim dostawcą , i jak będzie jakaś różnica na korzyść twojego żródła , to można wtedy dyskutować , bo tak to raczej każdy kto chce hurtowe ilości to ma swojego dostawcę i też prawie nikt pewnie nie marudzi

Ha ha i znalazłem . Jak ktoś zechce to podam numer w wiadomości prywatnej i powiem co i jak, nie będę kłapał na forum. A z cena niech każdy ugaduje się indywidualnie nic mi do tego.

Ja podałem po ile zamówiłem b0 w piątek  więc ten sarkazm jest na prawdę zbyteczny. 

5 godzin temu, ZetorMisio napisał:

Gdzie zamawiałeś?

Tak legalnie to ile paliwa można wieść w beczkach na przyczepce? Do Radzynia wmiare blisko to może by i podjechał 

Ulmar 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą się kształtować ceny paliw w 2024? Czy można liczyć na obiecywane w kampanii wyborczej spadki?
      Dziś wiodące koncerny zaktualizowały cenniki uwzględniając nowe stawki podatków i opłat, a więc olej napędowy drożeje o +5,3gr
      Najlepszego w Nowym Roku

kontynuacja zeszłorocznego tematu:

• Przez Neveragain
      Jakie będą ceny kukurydzy mokrej i suchej w sezonie 2024? W jakich cenach sprzedajecie kukurydzę w Waszych regionach? Z tego co pisaliście w poprzednim temacie o notowaniach kukurydzy, ceny rosną.
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez aaimk
      Jakie będą ceny pszenicy w 2024 roku?
      każdy z nas zadaje sobie to pytanie. Rok 2023 w głównej mierze opierał się na spadkach cen ziarna.  Aktualna cena pszenicy nie jest już tak wysoka a same notowania cen ziarna nie napawają optymizmem. Rolnicy i handlowcy mają w magazynach jeszcze duże zapasy pszenicy paszowej i konsumpcyjnej którą chcieli by sprzedać po najwyższej cenie.  
      Jakie jest Wasze zdanie? Sprzedawać pszenice po obecnych cenach czy czekać na podwyżki? a może pszenica będzie tylko tanieć? 
      zapraszam do merytorycznej dyskusji, podwajając propozycje cenowe lub transakcyjne dopiszcie jakie są warunki sprzedaży, jakość pszenicy i miejsce z którego pochodzi oferta.

Jest to kontynuacja tematu: 

• Przez DanielFarmer
      Jakie są u was ceny mleka? Jak płacą poszczególne mleczarnie? Podawajcie ceny i parametry w swoich regionach. Uważacie, że nadchodzący rok 2024 będzie dla nas lepszy czy gorszy?

Czas zacząć narzekania w nowym temacie 🙂
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj