Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakbym wiedział wcześniej to bym kolegę podesłał bo jechał dziś w Warszawy...

To załatw transport bo pies dla Sylwka potrzebny, zginął mu co miał wcześniej ode mnie

@kontenoporządził by co?

IMG20221025120626.jpg

IMG20221025120133.jpg

IMG20221025120109.jpg

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

To załatw transport bo pies dla Sylwka potrzebny, zginął mu co miał wcześniej ode mnie

@kontenoporządził by co?

IMG20221025120626.jpg

IMG20221025120133.jpg

IMG20221025120109.jpg

dla therarolnik na wiate dla byckow albo dla łukasza z ciemnoszyj na obore 

ja to bym se sw680 na podwórku jak jarek postawił i dawał mu w pi*de żeby turbiny posłuchać 

albo na przeszczep bo pare wiosek dalej były teść sołtysówny ma kirovca

IMG_20221010_124714.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Stoi przy samej drodze już dość długo 

On dla twojego kolegi. Tamten szuka coś koło 28tys.

15 minut temu, szymon09875 napisał:

Ja bym go dla siebie wziął :o a nie wiem kiedy znowu wyjazd będzie...  

Przyjedziesz po niego lawetą? Ja płacę za paliwo.

Opublikowano

Szuka i znalazł....

29 minut temu, 6465 napisał:

On dla twojego kolegi. Tamten szuka coś koło 28tys.

Przyjedziesz po niego lawetą? Ja płacę za paliwo.

Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

Na zdjęciach wygląda w miare. 

Ale to dalej hardii 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, soltys48 napisał:

Szuka i znalazł....

Ale to dalej hardii 

A wszyscy mówią, że to najlepsze opryskiwacze. Oglądałem różnych firm i coś w tym jest. Tecnoma jakaś taka delikatna i skomplikowana. Holder to ma konstrukcje jakby go wiejski hydraulik składał. Kolega miał Berthoud zamienił na Hardi Commandera i twierdzi, że dużo lepszy. Innych nie biore pod uwagę. Sam już nie wiem.

Edytowane przez Krzysztof81
  • AgroTeam
Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof81 napisał:

A wszyscy mówią, że to najlepsze opryskiwacze. Oglądałem różnych firm i coś w tym jest. Tecnoma jakaś taka delikatna i skomplikowana. Holder to ma konstrukcje jakby go wiejski hydraulik składał. Innych nie biore pod uwagę. Sam już nie wiem.

Hardi to są dobre opryskiwacze ale nie najlepsze. Każda firma ma coś dobrego. Osobiście używanych Hardi się boję. Ceny części zwalają z nóg a zamienników nie ma. Tecnoma delikatna? Pierwsze słyszę. A w ogóle hardi i tecnoma to ta sama firma ;) Chcesz coś prostego popatrz na BBG w barwie amazone lub cebeco/agrifac (to też ta sama firma co hardi i tecnoma) Belka bardzo solidna robiona przez kilkadziesiąt lat bez zmian.

• AgroTeam
Opublikowano

Zależy o czym myślisz RAU jako rau czy już Kverneland. Minus to zawory, nie jestem ich fanem. Są dużo słabsze od tecnomy (pół grupy exel je ma) Reszta to już tak jak w każdej używce trzeba patrzeć na sztukę. Kolega ma i jest zadowolony

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

14 minut temu, soltys48 napisał:

Szuka i znalazł....

Ale to dalej hardii 

A wszyscy mówią, że to najlepsze opryskiwacze. Oglądałem różnych firm i coś w tym jest. Tecnoma jakaś taka delikatna i skomplikowana. Holder to ma konstrukcje jakby go wiejski hydraulik składał. Kolega miał Berthoud zamienił na Hardi Commandera i twierdzi, że dużo lepszy. Innych nie biore pod uwagę. Sam już nie wiem.

Twoje poszukiwania zaczynają już kogoś przypominać 🤔🤭

• Haha 1
Opublikowano
Dnia 24.10.2022 o 14:41, ZetorMisio napisał:

To powiedz że cenisz jak żyd za czapkę i przestań z siebie robić jelenia większego jak jesteś.

Niemam nic tylko mówię że były takie czasy że taki zaczep za kilka stów był w stanie jak nowy, i tak każdemu się wydawało drogo a teraz trzeba dać krocie za takie coś i jeszcze ciężko ładny znaleźć 

Opublikowano
50 minut temu, slawek74 napisał:

Twoje poszukiwania zaczynają już kogoś przypominać 🤔🤭

Przejechałem już Polske 2 razy. Za każdym razem ładnie pięknie przez telefon a na miejscu gruz. Wiadomo, że używane to nie nowe ale jakieś pozory. Kolega kupił Hardiego jest zadowolony ale wizualnie opryskiwacz wygląda jakby ktoś miał pole w środku lasu i co wyjazd spawał lance.

Ostatnio nawet w sumie niedaleko mnie był jeden ale wyglądał jakby stał w krzakach 10 lat.

Opublikowano
31 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Ile wart jest silnik z bizona 1990 rok sprawny odpala jeżdził do końca ma nową chłodnicę,jest cały kompletny tylko bierze olej dośc mocno pierścienie do zrobienia?

chcesz kupić czy sprzedajesz ?

Opublikowano
Dnia 24.10.2022 o 17:07, daron64 napisał:

Tam chyba na tym zdjęciu sporo wałków jest. Weź zaznacz który.

No tutaj jeszcze po tym jak pękł, to znajomy spawacz mi go pospawal i powznacnial, to wkoło komina coś tam jeszcze na nim ciągnąłem, ale to tyle co mały rozrzutnik, albo mały beczkę, no i wszystko bez wyjeżdżania na asfalt

IMG_20221026_165704.jpg

Opublikowano

@BusteR

Małe walki do krajzegi sprzedają w okolicach 2stow, to tak bym myślał 3stowki + kw, ale to taka luźna propozycja, bo nie wiem ile to może być warte (jak większość gratów :/). No i nie wiem ile wysyłka, bo to dość długie jest.

Mam jeszcze jakies ze 2, albo 3 walki od krajzegi krótsze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v