Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał:

Za swoje przewinienia, których w jej ocenie mogłem się dopuścić...będę pokutował🙆...jak się bardziej ciemno zrobi🤭😜

Raz do roku trzeba komin przepchnąć, żeby się w święta dobrze paliło i nie dymiło :D

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Nazwijmy rzeczy po imieniu będziesz podłogi szorował jak wszyscy spać pójdą 😉😁

A ja żem se taką fajną nazwę wymyślił🤦🤭

5 minut temu, jahooo napisał:

Raz do roku trzeba komin przepchnąć, żeby się w święta dobrze paliło i nie dymiło :D

Jakby tylko raz to jeszcze by się dało radę...a tu komin jakiś wadliwy...tendencje do zapychania straszne🤭

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Jakby tylko raz to jeszcze by się dało radę...a tu komin jakiś wadliwy...tendencje do zapychania straszne🤭

Będziesz konserwatorem powierzchni płaskich 😁🤭 

A bo te kominy tak mają że się zapychają i wycior potrzebny😁

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Nie ma cugu?😁😉

Opublikowano
55 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakby nie to że też mam z nim kontakt poza AF pomyślałbym że ma 15 lat i jest przedstawicielem płci pięknej, bo zachowanie na to wskazuje ewidentnie 😉

By tylko tak jak one w szyje nie dawał . 😀

Opublikowano
11 minut temu, stempos1980 napisał:

Będziesz konserwatorem powierzchni płaskich 😁🤭 

A bo te kominy tak mają że się zapychają i wycior potrzebny😁

🙆Tam już pewnie padło: " no kochany, tylko wrócisz z tej obory to ja Cię przygnę do podłogi"😉

10 minut temu, Baks00 napisał:

Nie ma cugu?😁😉

Nie ma. Ale jest ciąg...raczej pociąg może🤔

Opublikowano
4 godziny temu, Qwazi napisał:

Nic nie powiem na ten temat Kaziu. Terminy, a jeszcze ile w kolejkach, kiedy już ten termin przyjdzie. Więc się chodzi prywatnie, jak nie mozna sobie pozwolić na czekanie...eh. Nawet nie będę wspominał ile kasy u mnie idzie do prywatnych gabinetów i do aptek. Ale nie ma co narzekać. Święta za pasem 😊

U kardiologa na 24 rok  😐.   Coś tam będziemy działać ,pewnie u tych samych lekarzy, lecz siedzenia będą wygodniejsze😉 i oczywiście na godzinę i bez kolejki .

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Bananek napisał:

Adaś, w tych kwestiach to byśmy się nie dogadali. Ja uwielbiam czarny humor.

Kolegi ojciec zmarł kilkanaście lat temu, jego matka ma teraz innego chłopa i ostatnio amputowali mu nogę przez cukrzycę. Kiedyś tam gadali jak chłop jeszcze w szpitalu w ciężkim stanie był i się żona kolegi zastanawiała czy wyjdzie z tego. Na co ten palnal: na własnych nogach napewno nie 🤭 matka sie czerwona zrobiła, po chwili zaczęła się śmiać i powiedziała że nie wierzy że takiego debila urodziła 🤣

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, kizak napisał:

U kardiologa na 24 rok  😐.   Coś tam będziemy działać ,pewnie u tych samych lekarzy, lecz siedzenia będą wygodniejsze😉 i oczywiście na godzinę i bez kolejki .

A prywatnie jaka kolejka .

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

wczoraj wstawiona a dzisiaj ubrana

Nie czytałem dotychczasowych postów  ,ale czy tu chodzi o choinkę ,czyyyyy, nie wiem 😐

6 minut temu, galan99 napisał:

A prywatnie jaka kolejka .

Jeszcze nie wiem 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v