Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde to my mieszakmy obok siebie :D

5 minut temu, bratrolnika napisał:

Jego brat bliźniak kiedyś na stacji na Jasieńcu sprzedawał. Droga u niego na podwórku się kończy, czasem ciężki do gadki, ale ja go lubię, dużo mnie nauczył

Numer wyślę ci smsem

Kurde to my mieszkamy obok siebie :D Też polecam Bartka ogarnie moment takie sprawy

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przecież pisałeś kiedyś że pracujesz z 500m ode mnie, o ile dalej pracujesz w spedycji na Nowej Suchej 

a no tak teraz mi się przypomniało :) ale Mieszkam w Rybnie :D 

• Like 1
Opublikowano
hubertb napisał:

potem prysznic i zapierdalamy do Białegostoku

Po co ten prysznic? Chcesz się wyróżniać? 😊 Sljedzje nie używają takich wynalazków.

6465 napisał:

Skręć po drodze naprawić rozrusznik od lubelasa 😁

Nie zdolasz sam?

Damian24424 napisał:

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przecież pisałeś kiedyś że pracujesz z 500m ode mnie, o ile dalej pracujesz w spedycji na Nowej Suchej 

Nowa sucha i Rybno to jakoś tak nie współgra. Jakby była mokra to i rybom byłoby przyjemniej.

Godzinka roboty i jest parę kilo. Teraz niech już się żonka martwi co z tym robić. 😉 

IMG_20220728_130808.jpg

Opublikowano
15 minut temu, jacek3773 napisał:

Wycinal kto zęby w talerzówce . Słabo tył się zagłębia i może by na tylnym wale co drugi talerz zrobił na  zębatego. Co proponujecie kątówka czy palnik.

Case puma team lubelskie na yt. Oni tam przerabiali gładkie na zębate 

Opublikowano

Kurła do czego to doszło zeby malutki silnik dwusów w dmuchawie spełniał normy spalin euro5

Kurła w środku tłumika katalizator i podvzas pracy nagrzewa się środek tłumika do czerwoności🙆🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Widać przez rurkę wydechu.

Ale super do kombajnu, to nie sprężarką.

Opublikowano
1 godzinę temu, Damian24424 napisał:

Też BMW jeździsz??? Bo tam na bazie to same BMW pod płotem stoją 

59 minut temu, Bananek napisał:

Godzinka roboty i jest parę kilo.😉 

IMG_20220728_130808.jpg

Godzina roboty, i godzina strachu, żeby sąsiad nie przyuważył

7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła do czego to doszło zeby malutki silnik dwusów w dmuchawie spełniał normy spalin euro5

Kurła w środku tłumika katalizator i podvzas pracy nagrzewa się środek tłumika do czerwoności🙆🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Ciekawe ile by na złomie za takiego kata dali

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie :D Toyota Yaris albo Seat Arona

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacek3773 napisał:

Wycinal kto zęby w talerzówce . Słabo tył się zagłębia i może by na tylnym wale co drugi talerz zrobił na  zębatego. Co proponujecie kątówka czy palnik.

Otwornicą by tego nie powiercił? 

Opublikowano
35 minut temu, bratrolnika napisał:

Zobaczcie co debilne ekologi wymyślają tak dopala spaliny i olej

IMG_20220728_145049.jpg

37 minut temu, Belaruss820 napisał:

@Rolnik1973 Wyslij jakis link co za dmuchawe zakupiles bo moze bylo ale nie chce mi sie szukac 

W tym sklepie kupowałem

Została jedna na stanie, przesyłka pobraniowa 0zł.

https://www.mixtools.pl/pl/p/NAX-ODKURZACZ-SPALINOWY-25CM3-1KM-14.5M3MIN-BS-NAX-950V-DARMOWA-WYSYLKA/52218?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=4f291679-4bd1-b10f-7db2-ec5a3d2a9a8d

• Thanks 1
Opublikowano
Dziad932 napisał:

1 godzinę temu, hubertb napisał:

Dobrze tylko owsa niby masz w uj a na wadze wychodzi że to tylko 4t ;) 

No tak jest , ale lepsze 4 tony owsa z ha niż 5 pszenżyta 

''gófno'' prawda narpierw te cztery tony nakoś na wagę nie na oko

radekz200 napisał:

@Pafnucy nada się na jutro do turlania? 

99622971-1D44-4A9F-9CF5-106D3613B534.jpeg

dzisiaj rób...

Rolnik1973 napisał:

Widać przez rurkę wydechu.

Ale super do kombajnu, to nie sprężarką.

a film gdzie 🤔

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Chłopy - pszenica Mewa i psieżyto Vivaldi - siał ktoś takie coś? Sklep niedaleko wymiata kwalifikaty z zeszłego roku jeszcze po w miarę cenach. 

i jaka cena ? jak jakieś 80-90 zł za metr to można pomyśleć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v