Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, jacor73 napisał:

Olej Fuchs Agrifarm Stou 10W30 5l  89 zł

FUCHS TITAN TRUCK PLUS 15W40 20L- 286 zł

ceny w necie  z października 2021, teraz ponad 5% drożej

Tego turdusa wziąłem po cenie przejściowej po podwyżkach i przed podwyżką bo dziś dojeżdża nowy o 30zł droższy. 

Opublikowano

Nie na turdusie 330, 2812 i 174.

kornik, case i fendt na Coma 10W40

Opublikowano
35 minut temu, TheraRolnik napisał:

Czyli za dużo robię bo jak zasnę to śpię jak zabity 🙈🙈

albo za krótko śpisz, jakbyś długo spał miałbys mniej czasu na robote przez co niebyłbyś zmeczony przez prace fizyczne co skutowało by zwidami i lękami 

chyba dobrze wyjaśniłem  :D 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kris91 napisał:

o tym właśnie pisałem. zaczęło się od jednego człowieka, który sprzedał feralne mieszkanie i potem inni doświadczyli tego samego. zresztą czytajcie sami.

drodzy koledzy w istocie milcząc będę bardziej aktywny niż ktokolwiek podczas tych rozmów, albo nie chcecie albo nie potraficie mnie zrozumieć. kończę wątek o moich przygodach i peturbacjach zdrowotnych. mam nadzieję, że nigdy czegoś podobnego nie doświadczycie, choć nie wierzę aby większość z was tego nie przeszła, tylko boicie się narazić na ostracyzm. jak nie głupie docinki to choroba psychiczna. tylko nieliczni zdroworozsądkowo próbują do tego podejść co nie znaczy , że mają racje ale przynajmniej chęci tak jak kolega @kizak reszta to zwykle forumowe... nie kończę  z @TheraRolnik na czele. nie pozdrawiam i żegnam.

Edytowane przez Drewnopoulos
Opublikowano
Drewnopoulos napisał:

tu nauka nic nie pomoże, może egzorcysta, albo różdżkarz, może jakieś cieki wodne pod mieszkaniem, ale u dziadków w bodzentynie też mnie straszyło nie tylko w ostrowcu. a to wszystko zaczęło się dziać odkąd dziadek chce mi odpisać swoje gospodarstwo. jeszcze  raz czy dwa dostaję sygnał połączenia i nie ma nic żeby ktoś dzwonił. 2 razy zdarzył się dzwonek do drzwi i nikogo nie było. może to tylko złośliwość rzeczy martwych, ale coraz bardziej zaczyna mnie to niepokoić.

nie różdżkasz tylko dobra pała leszczowa.....

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Tego turdusa wziąłem po cenie przejściowej po podwyżkach i przed podwyżką bo dziś dojeżdża nowy o 30zł droższy. 

Ja mam oleju na 4 lata kupionego przed podwyżkami.

Opublikowano
HF86 napisał:

W piątek jak neptunowanie cały dzień aby zdążyć przed roztopami to wieczorem powieki się zamknęły w momencie położenia głowy na poduszce. A jeszcze jakby jaką przoskwinke musiał obrócić tegoż wieczoru 🙉

a ja jak w sobotę dostałem w kość fizycznie i psychicznie to narpierw godzinę nie mogłem usnać trzy snu i znowu trzy przewracania z boku na bok ...

Opublikowano

Jeśli będzie tej jakości jak paliwo to żadna oszczędność na tym oleju.

Beczkę oleju 60l Coma 10w40 kupiłem 1,5 roku temu za 650

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a ja jak w sobotę dostałem w kość fizycznie i psychicznie to narpierw godzinę nie mogłem usnać trzy snu i znowu trzy przewracania z boku na bok ...

A co dżondera pchałeś?

• Haha 5
Opublikowano

wszystkim niedowiarkom. proszę zobaczyć mój licznik z komentarzami zatrzymał się na 21 mimo, że wciąż piszę. co oznacza ta liczba? konto na profilu założone 13, a przecież od dziecka unikam jak ognia tej liczby i nie mógłbym tego zrobić. każdego 13 dnia miesiąca unikam jakiejkolwiek aktywności nie wychodzę z domu. przypadek?

Opublikowano
2 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

wszystkim niedowiarkom. proszę zobaczyć mój licznik z komentarzami zatrzymał się na 21 mimo, że wciąż piszę. co oznacza ta liczba? konto na profilu założone 13, a przecież od dziecka unikam jak ognia tej liczby i nie mógłbym tego zrobić. każdego 13 dnia miesiąca unikam jakiejkolwiek aktywności nie wychodzę z domu. przypadek?

Może zadbaj o swoje życie duchowe bardziej? Różaniec możesz odmawiać.

Opublikowano
4 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

A napisz w cenie paliwa po ile u Ciebie paliwo i zobaczysz że będzie 22😁

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

a po co Ci to ? zaraz drewnem zabronią palić ....

szubienice szybciej się buduje z pomocą piły łańcuchowej 😂

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, V12 napisał:

Od 12 lat stosuje w tych sprzetach , 1:40 i jest ok 

1:25 to tylko dym , mniejsza moc i kupa nagaru na tłoku 

Moj duży skuter co automatycznie dozuje olej to jak obliczylem to pracuje na 1:60 a przebieg to juz ma że ho ho 

W makicie 1: 50 robię

21 minut temu, slawek74 napisał:

a po co Ci to ? zaraz drewnem zabronią palić ....

A bo mam 4 x mniej ja Rysiek. 😢

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Pafnucy napisał:

A bo ma 4 x mniej ja Rysiek. 😢

kolekcjie będziesz robił https://youtu.be/1vXq6L7c1RQhttps://youtu.be/9oe3pqVt2zEhttps://youtu.be/QOjNBx6_ow0https://youtu.be/-6e1Dn9kCCo

Opublikowano

O, to u mnie w nocy podłoga trzeszczy nie raz i wtedy wkur***ny przebudzam się i mówię "ciszej do h*ja, zaraz sami pójdzieta krowy rano doić" i cisza do rana wtedy, nawet duchy doić nie chcą 😂😂😂😂😂

• Haha 4
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Coś źle wstawileś. 

Pada za Łukowem? W Lublinie tylko trochę. 

A co ty w Lublinie robisz?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

A co ty w Lublinie robisz?

Siedzę w samochodzie i na małżonkę czekam. 

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Siedzę w samochodzie i na małżonkę czekam. 

Aha to jeź tam spokojnie.

Opublikowano

Nom dzięki. 

Ludzie ostatnio bardzo spokojnie jeżdżą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v