-
Podobna zawartość
-
Przez Huberts
Dzień dobry potrzebuje pomocy mianowicie planuje kupić kombajn Massey Ferguson 560 i nie wiem czy warto się nim interesować. Bardzo proszę o informacje na jego temat a mianowicie o awaryjność, wydajność, jakość mlucenia ( czy dobrze czyści) i ustawienia, czy da się nim dobrze kosić łubiny i soję, aby nie robiło z niej dużo połówek. Proszę bardzo o szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
-
Przez Huberts
Dzień dobry potrzebuje pomocy, mianowicie planuje kupić kombajn Massey Ferguson 620 i nie wiem czy warto, jak jest u niego z awariami.
-
Przez Turbina
Witam wszystkich,koledzy spotkał się ktoś z kombajnem duńskiej firmy DRONINGDORK?????????????
Piszcie co wiecie o tych maszynach,jak się sprawują no i czy da do tego części,pozdrawiam.........
-
Przez Beret11
witam, jakie macie opinie o kombajnach tej marki. Przymierzam się do wymiany NH csx 7070 na jakiś większy model (w tym roku był problem ze zbiorami). Rozmiawiałem z dilerem w Niemczech proponował RSM 161 ale obawiam się że też może być za mały
-
Przez Dariusz12
Witam moj john deere 2064 nie może się zatrzymać na hydrostacie zawsze jedzie powoli do przodu lub do tyłu co moze byc tego przyczyna ? Jest lekki wyciek z rozdzielacza (tego od sterowania na linke ) czy to może być przyczyną?
-