zetor6045

Claas jaguar 682 s

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
zetor6045    30

Witam,szybkie pytanie do znawocow tematu ,czy te blachy pod nożami się są potrzebne do kukurydzy? Nigdy się nie spotkałem A teraz właśnie zmieniam noże i nie wiem 🤷‍♂️proszę o szybką odpowiedź 💪

20210902_153654.jpg

Witam zapraszam wszystkich na moje konto youtube.com/golas171  :P

zetor6045    30
Dnia 3.09.2021 o 07:58, logan3512 napisał:

Tak samo jak w forsznicie ; potrzebne te blachy niosą kukurydzę do wyrzutu

Blachy są nie potrzebne już z tym doszedłem, problem teraz jest z detektorem ,kable wyrwane może ktoś coś?

Witam zapraszam wszystkich na moje konto youtube.com/golas171  :P

Wiadomość z agroFakt.pl

piotrek8903    0
Dnia 18.09.2021 o 15:32, zetor6045 napisał:

Blachy są nie potrzebne już z tym doszedłem, problem teraz jest z detektorem ,kable wyrwane może ktoś coś?

I jak rozwiazales problem z detektorem? Mam taka sama soeczkarnie i pytam na przyszlosc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Ruletka55
      Mam sieczkanie 870 profistar (2004r), zastanawiam się jak można "odblokowac" skrzynie aby sieczkarnia poruszała sie szybciej.  Obecnie jest to około 20km/h, natomiast widziałem w okolicach, że mają identyczną maszynę profistar która jeździ około 30km/h
    • Przez jankris
      W tym wątku proszę pisać ciekawe informacje i spostrzeżenia na temat tej serii. Są to pierwsze egzemplarze z kabiną Vista Cab produkowane w latach 1994-2002 z małym luiftingiem (szare elementy podwozia) od 1998 roku.
    • Przez Krzysiek627
      Witam zakupiłem pierwszą samojezdna sieczkarnie John Deere 5830 z kemperem, używana będzie na moje 15ha kukurydzy, nigdy nie jeździłem taka maszyną i chciałem zapytać o jakieś porady, może ktoś podpowie na co uważać żeby jak najmniej odpychać i może też jak szybko ją odepchnąć by jechać dalej 😃 pozdrawiam 
    • Przez Bogdanowicz
      Cześć, 
      chciałbym spytać gdzie sprzedajecie swoje maszyny i gdzie szukacie maszyn do zakupu. Na OLX nie ma za wiele. Myślałem nawet o sprowadzaniu z zagranicy. Co Wy na to? Czy warto?
    • Przez oreł
      Witam panowie może ktoś się spotkał z problemem w sieczkarnia jaguar 950 detektor widzi metal którego nie ma. Na bębnie brak luzu 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj