Ile oleju hydraulicznego ma być w mf 6180
Przez
Bandziorek1, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez john1
Witam od jakiegoś czasu wyje pompa w mf 3060 jak podnoszę tura tylko przy podnoszeniu ciśnienie sprawdzałem jest 175 bara wie może co to jest z góry dziekuje
-
Przez MF6190
Witam.
Mam problem z moim MF 6190, chodzi o to że zapala się kontrolka od zapchania filtra hydraulicznego, na wolnych obrotach gaśnie a przy około 1500 obrotów znowu się zapala, olej i filtry nowe. Podejrzewam że może być to jeden z czujników albo ten na długim filtrze albo na krótkim. Jeśli się mylę to powiedzcie w czym może być problem. I jeszcze jak sprawdzić te czujniki ?
-
Przez gamer998
Cześć witam mam mały problem w swoim ferdku otóż przy podpięciu każdej przyczepy robi się delikatna choinka (zwłaszcza przy włączeniu świateł awaryjnych), choinka robi się tylko na przyczepie. Masę już dokładałem do hniazda i z mostu i prosto z aku. czy jest jakieś newralgiczne miejsce w instalacji które często pada lub nie styka?
-
Przez Maseyferguson21
Witam niedawno wymieniałem pompę w moim mf 3680. Po odpaleniu i jeżdżeniu przez około 3h nadal co jakis czas ciężko kręci kierownica po jakimś czasie jest ok i znowu to samo. Nadal nie podnosi tył a prąd do cewki idzie i cewka jest sprawna. Nie przełącza na zająca. Oprócz tego jedna wajcha od hydrauliki się zacięła i nie chce wrócić reszta wejść na rozdzielacz działa. Pompa jest raczej dobrze zamontowana bo dałem go do serwisu. Proszę o pomoc, ponieważ nie wiem czy nadal nim jeździć w kółko czy coś innego zrobić. Z góry dziękuje.
-
Przez rogal
Witam
w MF 3085 prawdopodobnie była przeprowadzona modyfikacja skrzyni z 30 km/h na 40 km/h przez co kontrolka sygnalizacji "bieg" / "chód" świeci się niezgodnie z włączonym półbiegiem. Czy jest jakiś prosty sposób żeby kontrolki świeciły właściwie ?
Z góry dzięki.
-