Rafalk1990

Przedni tuz

Polecane posty

Rafalk1990    3

No to fajnie tylko mam już wszystko skompletowane zostało wygięcie do odpowiedniego rozstawu. Jak by ktoś miał kat.2 i podrzucil wymiar

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Nismo
      Witam. Posiadam żmijkę do zboża 130ke o długości 7,5 metra ale niestety nie mam stojaka do niej. W sezonie zimowym planuje wykonać taki sprzęt. Poda mi ktoś wymiary takiego stojaka żeby było wszystko ok? 
    • Przez Krzysiek2703
      Witam, poszukuje osoby, która przerobiłaby starą kopaczkę elewatorową z lemiesza na tzw. Kwadrat. Załączam zdjęcie z forum. 

• Przez AUSTERNPILZ
      Witam wszystkich.

Posiadam wiele siłowników które powoli wykorzystuję do maszyn własnej konstrukcji.
      Jednak pojawia się problem....mam komplet do zamierzonej maszyny, o odpowiedniej długości, średnicy tłoka itp itd, ale jest on jednostronnego działania.

I tu pojawia się pytanie jak przerobić je na siłowniki o działaniu dwustronnym, sprawa niby prosta- rozebrać, wywiercić otwór na zasilanie/ powrót w drugim kierunku wspawać mufkę i po temacie, ale czy nie trzeba zastosować jakiegoś innego uszczelniacza na pierścieniu tłoka? Czy jest różnica pomiędzy uszczelniaczami w siłownikach jednostronnego działania a dwustronnego działania.

Pozdrawiam
    • Przez Celownik07
      hej,
      Panowie doradźcie,
      pod taka talerzówke 2x7 jaka szerokość wałka  -1,6m i jest na równo czy lepiej 1,8m i wystaje na stronę po 10cm? Zawsze skrajnym talerzem jeżdzę przy miedzy wiec przy 1,8m musialbym sie odsunac?
      jak walek zamocowac do tej talerzówki najlepiej, naprościej i najszybciej? Myślałem żeby przyspawac jakas profil- belkę z tyłu do ramy i do niej mocowania dołozyć?
      Zdaje egzamin taki tandem?

• Przez Kuba1235
      Witam
      Mam pytanie czy pasy jezdne w john deere 945 są takie same?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj