Slimak nie pcha słomy dalej Bizon Rekord Z058
Przez
Bartek2115, w Z058
-
Podobna zawartość
-
Przez Kurwer21
Cześć, wiem, że to głupie pytanie, ale tak jak w tytule, myślicie, że Bizon z058 to dobry wybór na 12ha? Lepiej celować w z056, albo coś zagranicznego? Wydaje mi się, że 2 opcja jest lepsza, ale może ktoś z forum się wypowie. Z góry dziękuje za odpowiedzi
-
Przez Terracan
Witam Panowie .Jak się reguluje gardziel żeby była idealnie w poziomie bo u mnie jedna strona jest deko niżej. Jest widzę jakaś regulacja na śrubie 12 tylko nie wiem jak to działa jak nie ma w kadłubie żadnych dziur fasolek żeby to można było podciągnąć tylko zwykle otwory .Chyba że ja czegoś nie rozumiem.
-
Przez WojtekBuawski
Witam Czy ktoś wie czym różni się skrzydło nagarniacza o nr katalogowym 5055/03-012 od 5055/03-016? Mam do wymiany wszystkie skrzydła i nie wiem jakie wziąć by pasowały. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez Terracan
Witam.Może ktoś ma na srzedaż obudowę filtrów paliwa do Z058.Wstawił bym zdjecia ale nie mam pojęcia jak ,nie widzę tu ikony galerii.Chodzi mi o górną obudowę która jest przykręcona do bloku silnika.A od dołu kielichy 2 są do niej przykręcone w której siedzą filtry.Może ktoś ma to prosił bym o kontakt.
-
Przez Bizonowiec
Witam.
Potrzebuję pomocy odnośnie opon do Bizona Rekorda, oryginalnie stosowane były w nim opony 11,5x15, lecz takie już są niedostępne. I mam pytanie czy ktoś może zakładał do Bizona Rekorda opony 11,5/80x15.3 zamiast fabrycznych 11,5x15 i czy opony 11,5/80x15,3 pasują na oryginalną obręcz o średnicy 15''. DO opon 11,5/80x15,3 na stronach producenta obręcz zalecana jest o średnicy 15,3''.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
-