Kuczyniak

Massey ferguson 8110 cały czas kręci się wałek wom

Polecane posty

Kuczyniak    0

Witam mam problem ze swoim massey ferguson 8110 ponieważ cały czas kręci mi się wałek wom proszę o pomoc .

pozdrawiam 

A7AE50E9-B8EA-4AD0-8A7C-DBF5B004A7AC.jpeg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Kris946
      Witam. Potrzebuje pomocy odnośnie elektryki w mf 3060. Mam wyrzucony komputer i ehr, a całość pracuje "na krótko" . Czy podłączając przyciski od przedniego napedu i blokady tylnego mostu pod oryginalne okrągłe kostki będzie wszystko ok ? Nie zaświecają mi się na zegarach jeszcze kontrolki od załączonego napędu i blokady
    • Przez Necronom12
      Cześć wszystkim,
      w moim ciągniku występuje taki problem, że na maksymalnym skręcie zapala się trójkącik i kontrolka zapchanego filtra. Gdy próbuję ruszyć z tak skręconymi kołami to rozłącza sprzęgło i nic już nie zrobię, dopiero po ponownym uruchomieniu i wyprostowaniu trochę kół ruszy. Gdy ciągnik się nagrzeje, to ta kontrolka pali się już nawet na wolnych obrotach a jak zwiększe obroty to gaśnie. Zauważyłem też, że np. na ciepłym silniku jak naciskam pedał hamulca to się te kontrolki właśnie załączają na ułamek sekundy. A jak ciągnik się fest nagrzeje, to praktycznie ciężko ruszyć, bo co chwile rozłącza sprzęgło.  Pomożecie mi, gdzie mogę szukać przyczyny takiego stanu rzeczy i od czego zacząć rozwiazywanie problemu? Czytałem podobne tematy na forum, ale wydaje mi się, że są trochę inne niż mój. Dzięki i  pozdrawiam.
    • Przez lonski
      Co może być przyczyną pulsowania pedału hamulca (coś podobnego jak ABS w samochodzie) na postoju gdy pedał wciśnięty jest do połowy?
      Przy pełnym wciśnięciu jest ok. Hamulce podczas jazdy działają prawidłowo.
    • Przez Misiaul
      Witam
      Rozebralem dzisiaj sprzęgło przedniego napędu i po wstępnych oględzinach tarczek wydają się one dobre. Rowki na nich są, grubość mają w okolicach 2,3mm. I czy rozbierać tą część co jest ten duży seger? Jest tam cos co by mogło wpływać na brak przedniego napędu? 
      Chyba zamowie te tarczki bo jak juz rozebrane i je wymienie. 
      Pozdrawiam
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj