marklo91

nowy ciągnik do 60 KM

Polecane posty

marklo91    0

Witam

Szukam nowego ciągnika. Ograniczenie mocy ze względu na program MGR wynosi 60,3 KM. Gospodarstwo do 5 ha, warzywa. Będzie to główny ciągnik (zastąpi T25) więc wykonywał będzie wszelkie możliwe prace z: pługiem, agregatem, opryskiwaczem, chwastownikiem, rozsiewaczem, kombajnem do czosnku i przyczepą.  Do tej pory znalazłem niewiele ciągników o mocy 50-60 KM. Zastanawiam się nad John Deere 5058e (58KM), New Holland T4.55S (55KM), Massey Ferguson 1755M (54KM). Może są jeszcze jakieś inne, o których nie wiem? Nie zamierzam znacznie powiększać gospodarstwa i dokupować mocniejszego ciągnika, więc chciałbym żeby w miarę bezawaryjnie służył przez możliwie długi czas.

Posiadam john deere 5055e. Z 2011 roku.  Jak dotąd bez awarii.  Niskie spalanie.  Zwrotny. Jak dla mnie trochę słaby i kabina naglak beznadziejna. Tak to ok ciągnik

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez bortys2001
      Witam. 
      Ktoś się pokusi o porównanie,np Deutz 5080keyline, new Holland T4/t4s
    • Przez xxx12345
      Witam, z racji powiększenia gospodarstwa poszukuje używanego ciągnika pomocniczego mało awaryjnego ok.60-80 km, służyłby do pracy na łąkach oraz wypadów do lasu (budżet około 60tyś) oraz ciągnika głównego również mało awaryjnego oraz bardzo zwrotnego (praca z turem) ok. 110-120 km (najlepiej 6cyl), służyłby do orki, uprawy, transportu (budżet około 100 tyś). Co byście polecili? Chciałbym również żeby nie były to ciągniki rodzimej produkcji (już sie nimi najeździłem) 
    • Przez majcher3388
      Panowie co lepiej wybrać Zetor 9540 czy Renault 103.54 mile widziane opinie właścicieli. prosiłbym o plusy i minusy tych ciagników
    • Przez jarko85
      Witam czy ktoś ma doświadczenie z ciągnikami agt 850/860? Zamierzam kupić taki na tereny górskie o dużym pochyleniu stoku. Dziękuję pozdrawiam 
    • Przez tomano40
      Witam
      Zamierzam kupić jakiś mały traktorek do 25 kM.
      Ma służyć do orki, glebogryzarka separacyjna itp.. Działka do 1h. Myślałem o Farmtrac 26 z mechaniczną skrzynią lub Ls jx25 z mechaniczną skrzynią. Co sądzicie o tych traktorkach?
      Pozdrawiam
      Tomasz
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj