panmino

którym zaczepem ciągnąć zgrabiarkę dwukaruzelową?

Polecane posty

panmino    26

Czołem, 

mam zgrabiarkę ga 6000, i nie wiem, czy ciągać ją na belce zaczepowej, czy na dolnym zaczepie ciągnika.

G_Siegien    37

Tego typu sprzęt jeśli ma zaczep "dwie blachy równolegle do siebie" zaczepia się do belki polowej/zaczepowej jak zwał tak zwal

Posty wyrażają moje zdanie, inni nie muszą wcale się z tym zgadzać (mogę być w błędzie)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Pokli
      Proszę o pomoc. Potrzebuję części do zgrabiarki KRONE KS 3.50/10. Czesc podajze nazywa sie "bieznia korbowa" krone. Czy ktoś ma i może sprzedac?  
    • Przez Pokli
      Dzień dobry. Zgrabiarka Krone KS 350/10.  Z przodu zęby powinne zgrabiac a później powinne unosić się wraz z obrotem. 
      Dlaczego ramiona z zębami nie obraca sie do gory? Proszę o pomoc 
    • Przez tomek2201
      Witam. Mam taki problem ze zgrabiarką karuzelową JARMET 4,2 m. Podczas zgrabywania często przerzuca z pokosu spowrotem na zgrabione. Nie mogę jej wyregulować i nie wiem dlaczego tak się dzieje. Staram się jechać wolno i na niskich obrotach bo w przeciwnym razie przerzuca za pokos. Jak ustawiacie swoje zgrabiarki, z jaką prędkością i na jakich obrotach pracujecie?
    • Przez kuna9977
      Witam poszukuję opinie na temat zgrabiarki kongskilde R+420 jest to niby mocniejsza wersja 420sl. Zgrabiarka stoi jeszcze po starych cenach ,2 tyś droższa od pranara ale i tak cena wysoka bo 24tyś Pronar 22tyś. Czy lepiej z jakiejś innej firmy kupić 
    • Przez Sobolek
      Witam. Chciałbym zaczerpnąć informacji w sprawie tych dwóch zgrabiarek. Jak myślicie po ich użytkowaniu, którą wybrać ?? Proszę o konkretne odpowiedzi.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj