Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
Wylęganie kaczek i gęsi w inkubatorze
Przez
Hodowaca2021, w Drób
-
Podobna zawartość
-
Przez Blanika15
Dzień dobry, mam młodą perliczkę (5-cio miesięczną) i zastanawiam się czy to perliczka czy perlik. Czy ktoś znający się na perliczkach mógłby mi podpowiedzieć? Tak wygląda
-
Przez Hrihoriy
Poszukuję ciężarówki do transportu jednodniowych kurcząt!
Planuję uruchomić własną fermę drobiu i poszukuję niezawodnego transportu dla przewozu kurcząt. Potrzebuję ciężarówki, która zapewni komfortowe warunki transportu dla kurcząt i zapewni ich bezpieczeństwo podczas przewożenia.
Jeśli masz ciężarówkę, która spełnia te wymagania, proszę o kontakt. Jestem gotowy rozważyć różne propozycje i umówić się na warunki zakupu.
Dziękuję!
-
Przez rolnikgospodarny95
witam mam do was pytanie odnośnie obornika z kurnika może ktos wywoził od borowskiego albo jakiegoś kurzaka ?
interesuje mnie termin realizacji ?
ile za tone obornika ?
mam propozycję wywozu więc wolę się trochę dowiedzieć i jakie warunki trzeba spełnić i czy Pan kurzaj bedzie mógł swoja ładowarkę użyczyć wraz z operatorem?
-
Przez WojtekiAnia
Witam! Mam problem z dwoma kurkami. Kurki ma około 6 miesięcy. Jeden to kogut rasy szabo u którego zauważyłem na początku problem z utrzymaniem równowagi (ptak po prostu wywracał się na ogon) potem niestety z dnia na dzień przestał chodzić. Nogi ma niby sprawne ale nie może na nich ustać. Czasami łapy bardzo mu się trzesą. Poza tym je i pije normalnie. Druga to kurka mieszaniec. U kurki na początku pojawiło się kulawienie na jedną łapę a potem na drugą i też już nie ustanie na nogach. Je i pije normalnie. Weterynarz już wymiękła. Wzbogaciłem im pasze dałem zastrzyki Wit B a teraz daje im duże dawki w wodzie ale to nie pomaga. Nie wydaje mi się żeby to była choroba "mareka". Proszę poradźcie coś.
-