Skrzynia biegów
Przez
Tomaszborek, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez rogal
Witam
w MF 3085 prawdopodobnie była przeprowadzona modyfikacja skrzyni z 30 km/h na 40 km/h przez co kontrolka sygnalizacji "bieg" / "chód" świeci się niezgodnie z włączonym półbiegiem. Czy jest jakiś prosty sposób żeby kontrolki świeciły właściwie ?
Z góry dzięki.
-
Przez Maseyferguson21
Witam mam problem ze swoim mf 3680. Po remoncie skrzyni, wyczyszczeniu jej z opiłków oraz wymianie pompy nie działają mi podstawowe funkcje. Elektrozawory działają prąd idzie do elektrozaworów lecz wom blokada i napęd nie działają jak odkręciłem wężyk od wom lub od blokady to tak jakby w ogóle nie płyną nim olej. Podejrzewam ze jest zapowietrzony hydraulika lecz nie wiem dokładnie jak to odpowietrzyć. Proszę o szybka pomoc z góry dziękuje.
-
Przez biniu87
Witam. Mam do wymiany synchronizator żółw zając i pytanie czy dam radę go wymienić przez dekiel pompy i dekiel skrzyni???
-
Przez Mariusz197817
Witam wszystkich
Mam problem z moim mf 6190 po jedno dniowym postoju zapowietrzało mi się sprzęgło, po odpowietrzeniu wszystko dobrze więc wymieniłem pompkę hamulcową i nadal to samo . Teraz gdy odpalę ciągnik sprzęgło jest miękkie, po odkręceniu tego metalowego przewodu robi się twarde lecz ciągnik wogule nie reaguje na biegi, wszystkie biegi można wrzucić bez sprzęgła i ciągnik nie jedzie, wie ktoś co może być przyczyną tej awarii. Pozdrawiam!
-
Przez Wolodymyr
Który Orbitrol jest odpowiedni dla MF 2620-2680? Nie mogę znaleźć, gdzie jest na sprzedaż nowy. Posiada 5 wyjść
-