Jaką przetrąsarkę do Ursusa 3512 kupić?
Przez
Jarek820, w Przetrząsarki i zgrabiarki
-
Podobna zawartość
-
Przez GospodarstwoRolne231
Panowie czym się różnią rozdzielacze z bizon 56 od bizona 58 ponieważ widzę jakieś kostki a nie wiem do czego one służą
-
Przez Kulik
Hej posiadam zgrabiarkę pottinger top 762c i chciałbym zrobić w niej niezależnie podnoszenie ramion (elektryczne) zamontowałem zawory 3-drogowe, ale nie wiem jak je podłączyć tak jak to montowali fabrycznie bo z schematu ciężko dojść. 🤔 prosił bym o zdjęcia jak ktoś ma zamontowane w swojej. Tel. 530-216-248
-
Przez damiantm
Witam Panowie. Kupiłem zgrabiarkę Fella Ts350f. Sprzedający zapewniał mnie że jest to urządzenie dwu fukncyjne czyli zgrabiarko przetrząsarka. Niestety nie umiem poprawnie jej ustawić, korzystałem z każdej możliwej kombinacji ale nic z tego. Jedynie co udało mi się poprawnie ustawić to zgrabianie do środka na jeden wałek. Może ktoś miał styczność z tą maszyną i mógłby cos poradzić. Dołączam zdjęcia poglądowe. Z góry dziękuję.
-
Przez panmino
Czołem,
po rozebraniu karuzeli zgrabiarki, okazało się że korpus przekładni ma uszkodzony rowek do pierścienia osadczego (Segera) i widać że to był już kiedyś naprawiane. Jak powinno się to naprawić żeby nie trzeba było poprawiać? Korpus jest żeliwny i to w zasadzie jest największy problem. Drugi, to jaką maszyną robi się takie rowki?
-