-
Podobna zawartość
-
Przez Rafał2222
Witam. Temat może i błahy, ale wole się zapytać niż przegrzać traktor. Czy w zetorze dolny wąż od chłodnicy czy powinien być zimny jak na górze jest optymalna temperatura?. Pojechałem sobie zrobić orkę i gdy wróciłam z pola to na górze była temp 80 a dolny wąż ledwo ciepły. Czy to tak ma być?
-
Przez Użytkownik0523
Witam, mam problem z kapiąca klimatyzacja z tylnego nawiewu i z głośnika. Mam zamysł żeby przedmuchać sprężarką kable odprowadzające. Tylko w jaki sposób mam to zrobić? Trzeba otwierać dach? Jeśli tak to jakie nakrętki odkręcić?
-
Przez lukasz021086
Witam. Cieknie mi olej z pompy wtryskowej z zetorze 8011 wyciek jest prawdopodobnie od strony silnika gdyż od zewnątrz nic nie widać . ma ktoś pomysł co tam się mogło stać?
-
Przez RolnikMalopolski
Potrzebuję szybę do drzwi lewych do ciągnika Zetor hortus cl 65. Może być zamiennik. Ma ktoś albo wie, gdzie można dostać. W Internecie jest tylko do innych modeli
-
Przez Arek530
Czesc ,po po założeniu nowych wtryskow traktor przestał zapalać, przed zapaleniem trzeba pompować paliwo dobrą minute przy pompie nic nie było dotykane tylko zmiana wtryskow ,dodam że przed wymianą nie było takiej sytuacji. Zetor 8441 2007 rok na zwyklej pompie
-