Deutz Fahr DX 6.05 wyrobione cięgna i wyciek ze skrzyni
Przez
nablo06789, w Deutz-Fahr, Lamborghini, Same
-
Podobna zawartość
-
Przez Kysiu11
Witam.
Mam Deutz dx110 i chce wymienic olej do skrzyni tylko niewiem jaki zalać bo gościu od którego kupiłem zalał go jakimś hipolem i niepamięta dokładnie jakim ,stan oleju jest niski i poprostu chce wymienic go i prosił bym o pomoc co polecacie
-
Przez Grzenio
Wie ktoś może co oznacza błąd nr 85 w DF agrotronie z 2008 r.
Może ktoś już spotkał się z tym błędem?
Z góry dzieki za pomoc.
-
Przez Czyzyk97
witam. mamy problem z lamborghni 1060 a mianowicie po zrobieniu sprzegla ciągnik przestał odpalać. kręci rozrusznikiem a nie odpala. mechanicznie po włożeniu imbusa w sterownik od listwy pali na strzał. bezpieczniki sprawdzone okey. przekazniki też. prad po zapłonie na sterowniku listwy 0.5v podczas kręcenie spada do 0.3v. obstawiam że powinno być przy odpalaniu jakieś 5volt. czujnik obrotów na sprzęgle pokazuje 31k Ohm. potencjometr przy pedale gazu jest sprawny moim zdaniem bo pracuje od 1v do 3v jak dobrze pamiętam. serdeczne dzięki za podopiwiedzi.
-
Przez Adam_k
Witam.
Problem mianowicie tkwi w tym że po wciśnięciu sprzęgła pojawia się buczenie, ciągnik normalnie jeździ zmienia biegi, rewers działa, polbiegi tez. Zaczęło to się dziać po rozpolowieniu i złożeniu. Podejrzewam że mogło się zapowietrzyc i w jaki sposób je odpowietrzyć. Booster nie zapowietrzony bo nie był ruszany.
Proszę o wskazówki.
-
Przez Dej
Witam mam problem z deutz fahr dx 85 po wymianie uszczelki pod głowicą co zaczęło stukać tak jak źle ustawne zawory ale to chyba nie to bo ustawiałem i nic nie pomaga. Uszczelka dobrana tyle grubsza o ile z planowano głowicę. Słychać dopiero na wyrzszych obrotach tak do 1300 nic nie słychać. Panowie co to może być. Dziękuję za pomoc
-