Regulacja zaworu sterowania hamulcami przyczepy
Przez
rudy112, w Pojazdy transportowe
-
Podobna zawartość
-
Przez MatiRol92
Witam, mam pytanie i prośbę. Czy mozecie podzielić sie markami przyczep które są najtańsze na rynku?
Chodzi mi o nową przyczepę ładowność 8t dwuosiowa
Z tego co zbadałem rynek, to najtańszą marką przyczep jest Mar-pol. Porsze o wasze propozycje
-
Przez Pabliww
Cześć, stoję przed wyborem przyczepy na ten sezon. Myślę nad przyczepami z ładownością 13t+. O nowych to nawet nie myślę bo trzeba sobie liczyć 2x więcej jak za odbudowaną. Myślałem nad firmą z Koluszek i z Szręńska. Może kogoś jeszcze polecicie?
-
Przez Daoran23
Witam ostatnio w mojej przyczepie zgubiłem pokrywkę piasty szukałem ale to takie szukanie jak nie wiadomo gdzie wypadła a pobocza rowy i chaszcze ale do rzeczy kupiłem w agromie do ósemki pokrywkę fi102mm i zonk bo jest sporo za mała nawet uwagi nie zwróciłem przed zakupem że tylko 1 koło ma inną piastę na mniejszy 102mm kołpak a 3 pozostałe na śr ok 125mm może ktoś kojarzy czy takie piasty były albo od czego są bo pokrywki raczej nie znajdę a na internecie nie idzie znaleść o takiej średnicy w tej co brakuje nawet nakrętka jakąś inna bo odlana razem z podkładką dociskowa bardzo proszę o pomoc bo nawet po oznaczeniu na pokrywce nic nie idzie znaleść
-
Przez tomb2
Właśnie odbierać mam nową przyczepe ale widze że instalacja pneumatyczna jest dwuobwodowa :'( W lamborghini podopne bo są gniazda jedna w zetorze już nie, może macie jakąś rade, moze da sie to poprzerabiać ???
-