-
Podobna zawartość
-
Przez ceston
Witam miał ktoś styczność z tym sprzętem? Bo zastanawiam się nad kupnem a wolałbym poznać opinie użytkowników.
-
Przez ursus993
Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie na forum więc zakładam nowy temat. Chcę zacząć współpracę z jakimś doradcą żywieniowym aby wspólnymi siłami zwiększyć wydajność stada. Pytanie nasuwa się takie jakiego doradcę wybrać aby pomógł i nie wciskał na siłę jakiegoś produktu po którym wydajność ma wzrosnąć do kosmicznego poziomu a jedyne co wzrośnie to koszta produkcji? Myślałem o żywieniowcach z federacji podobno są niezależni macie jakieś opinie o nich czy znają się na rzeczy może ktoś z was z nimi współpracuje i poleci jakiegoś z województwa podlaskiego. Jak to wygląda na początku wystarczy zadzwonić do niego i powiedzieć że chcę nawiązać z nim współpracę? Jestem w tym zielony i możecie powiedzieć jak to u was wyglądało.
-
Przez klos
witam.
mam jalowke 18 mies. i nie wiem czy ja zacielac. Problem tkwi w tym, ze stoi ona w kojcu z jałoszkami 11-miesięcznymi, które powoli zaczynaja ja przerastac!! Jalowka juz od kilku miesiecy nie rosnie, jest w miare tlusta. Nie wiem czy ja zacielac teraz, czy czekac az sie zupelnie roztyje, a moze tez ja sprzedac?
-
Przez Morela15
Witam była u mnie pani przedstawiciel z pewnej firmy i proponowała mi takie zastrzyki na zapalenia wymienia. Są one bezkarencyje, ale trzeba dać 7 zastrzyków i jeden kosztuje 17 zł, a sprzedawane są w opakowaniach 14 i 28 sztuk. Czy ktoś używał takich zastrzyków? Jak opinia? Czy warto je kupić?
-
Przez rbit
Tak jak w temacie czy to prawda, że przepisy jakoś się pozmieniały i cielaki można sprzedawać dopiero nie wcześniej niż po 12 dniach od urodzenia?
-