-
Podobna zawartość
-
Przez Stojgniew
Czy orientuje się może ktoś z was, czy jest obecnie możliwość zarejestrowania nowego traktora wyprodukowanego poza EU i spełniającego normę euro IIIa? Jeżeli tak, to jak wyglądają formalności, jakie dokumenty są potrzebne?
-
Przez panmino
Cześć, czy ma ktoś z Was fotel Uniteseats? Cena jest zdecydowanie przystępniejsza niż w przypadku Grammera i zastanawiam się nad założeniem takiego fotela. Mam na myśli fotel pneumatyczny.
Uniteseats jest to to holenderska marka a fotel produkowany jest w Chinach, no ale czego nie mamy dzisiaj z Chin...
Tylko nie piszcie, że można z busa albo z ciężarówki, bo mnie taki rozwiązania nie interesują...;-)
-
Przez AroniowyLiść
Panowie poradźcie, jaka jest minimalna szerokość hedera, żeby potem dało się wjechać Z224 i po kostkach nie jeździć?
-
Przez martin0000
Dostał ktoś pismo z urzędu marszałkowskiego do złożenia sprawozdania o odpadach itp. z lat 2017-18? Jak się za to zabrać?
-
Przez Case5130speed
Witam Panowie mam poważy problem z podnośnikiem w case 5130. Podnośni normalnie ale opuszcza bardzo szybko pokrętło u mnie nie działa można sobie kręcić ale nie robi żadnej różnicy. Mam pytanie jak można inaczej to wyregulować żeby wolniej opuszczał jakimś przyspieszonym sposobem. A później zrobić to jak się należy ale na razie musi to chodzić chociaż 2 tyg ale chce żeby wolniej opadał da się tam jakąś śruba wyregulować? No i co padło w tym dziadu ze nie działa ta regulacja??
-