Hjiku56

Opinie na temat Deutz-Fahra 5110G /GS ?

Polecane posty

Posiadam taki od 2 lat . Zrobione 900h . Na początku jak był nowy były problemy z rewersem , a to dlatego że zły komputer był wsadzony. Serwis nie mógł dojść co jest, ale odkąd doszli to wszystko jest ok. Ogólnie w moich stronach coraz więcej tych ciągników się robi 

A moc to chyba 109 albo 107KM 

Hjiku56    0
6 godzin temu, Marcin_1992_2008 napisał:

A moc to chyba 109 albo 107KM 

Niewiem jak u ciebie bo ostatnio u nas byl diler agro eko i bez tura bez adblue o dpfu to ma 113 km no chyba że ma coś z tych rzeczy no to będzie słabszy

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Mateusz02
      Witam. Agrotron 150 z 96r. pojawia się błąd A0 i przez ten błąd nie ma połówek. Zna ktoś co oznacza ten błąd. Dziękuję.
    • Przez Mateusz02
      Witam. Agrotron 150 z 96r. pojawia się błąd A0 i przez ten błąd nie ma połówek. Zna ktoś co oznacza ten błąd. Dziękuję.
    • Przez lukas111989
      Witam mam taką zagwozdke. Wymieniałem olej w skrzyni biegów Deutz DX 4.50 , po odkręceniu tego okrągłego dekielka z filtrem , do banki z olejem wypadło mi coś takiego jak na zdjęciu . Jak by jakąś tulejka dystans . Może wiesz od czego to może być ? Dodam że skrzynia chodzi prawidłowo żadnych zgrzytań , szarpań itp . 

• Przez jwarta
      Witam, gdzie kupujecie części do ciągnika Same explorer 65? Możecie coś polecić? Proszę o podpowiedzi.
    • Przez bazant992
      witam posiadam df 165.7 i mam taki problem ze wentylator w kabinie slabo dmucha na kazdym biegu nawet na włączonej klimie płynu chładzącego jed pełno wentylator na krótko działa dobrze a filtr pyłkowy od kabiny po lewej stronie od kierowcy jest wogóle niezanieczyszczony a ten po prawej jest cały brudny
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj