Opinie na temat Deutz-Fahra 5110g gs?
Przez
Hjiku56, w Deutz-Fahr
-
Podobna zawartość
-
Przez robert983
witam wszystkich uzytkownikow forum intersuje mnie wszystko na temat kombajnu fahr m900 kupilem taki mam problem z rozdzielaczami nie dzialaja za dobrze cos jest nie tak heder chodzi a przyspieszacz i motowidla nie jak sie lekko przytrzyma dzwignie od hedra to inne dzialaja co moze byc nie tak z gory dzieki mial bym prosbe jak ustawic wiatr i klepisko ps to moj pierwszy kombajbn mam jeszcze jedno pytanie do posiadaczy tego modelu lub podobnych czy ta maszyna bardzo sie trzesie z wloczona maszyna i trzesie na miejscu kierowcy chodzi mi o to czy porusza sie do przodu i do tylu a tyl kombajnu podskakuje do gury i w dul na polowie obrotuw jest to bardziej nasilone na pelnych mnierj trzesie i zbiornik od zborza drzy nie wiem czy to normalne
-
Przez Krzysiek_case
Witam! Mam na oku kombajn zbożowy fahr m770 mógłby ktoś powiedzieć coś o tym modelu kombajnu jak z awaryjnością jak się sprawuje jakieś wady zalety. Tu jest ten dokładnie sprzęt https://www.olx.pl/oferta/deutz-fahr-770-tylko-1000-mtg-super-stam-CID757-IDIM1C5.html
-
Przez DawidEater
Witam, posiadam ciągnik Deutz-Fahr dx 4.70 z ładowaczem Metal-Technik MT02. Mam pytanie. Jaką szerokość krokodyla wybrać do tego ciągnika? Myślałem nad 1,4m choć jak przeglądam inne artykuły to nie wiem czy nie był by on za mały. Pozdrawiam
-
Przez krzych123
Witam wszystkich.
Chciałbym zasięgnąć opini na temat kombajnu Deutz Fahr 6205ts.
Może ktoś ma taki model,jakieś uwagi?
Mam chęć kupic,w tej chwili posiadam Claasa AVERO 240