John Deere 6900.Czujnik prędkości i akumulator
-
Podobna zawartość
-
Przez _Grzesiek_5
Witam,
Od dłuższego czasu hydraulika wydaje odgłosy jakby miało zaraz coś sie rozlecieć, ale wszystko działa. w dniu wczorajszym wymieniłem wszystkie filtry na nowe oryginał zalałem nowym olejem john deere i myślałem że będzie jakaś poprawa no i jest gdy nie ruszam ładowaczem bądz kierownica to cicho pracuje a jak czymś ruszę to zaraz słychać dzwięk jak na nagraniu.
Od początku , zapalam johna i słychać to co na nagraniu gdy kręce kierownicą bądz ruszam ładowaczem po jakimś czasie jest lepiej ale dalej to słychać i nie pracuje cicho .Czasami potrafi odciąć jakiś zawór i przestaje działać wszystko ,zgaszę zapalnę ciągnik i wszytko zaczyna działać. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną?
Dzięki za odp
video-1585735926.mp4 -
Przez zizu21
Witam jd 7800 nie jedzie ani do przodu ani do tyłu błąd 044 nie wiem który jest przekaźnik przekładałem ale nic nie dało nie mam osłony przekaźników więc nie mam opisu proszę o pomoc
-
Przez lobudek
Cześć, mam problem ze zrozumieniem jak odczytywać kody błędów w serii 00. Może ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć co i jak?
-
Przez Wojtek6600
Mam problem z podnośnikem nie chce się podnieść z tzw suwaka tylko jak pokrece ręcznie na silniku krokowym to działa
potrzebuję jakoś skasować bledy
-
Przez Kubek95
Witam. Piszę tutaj ponieważ mam problem, jakiś czas temu kupiłem John Deere 3140 z uszkodzonym pierwszym biegiem. Ciągnik rozebralem, poskładałem, wszystko działa, oprócz elektryki, po zdjęciu kabiny i ponownym jej założeniu nie działa mi teraz odpalanie Jelonka z starteru. Kluczyk jak przekręce to kontrolki się świeca, przekręcam starter to kontrolki gasną, a rozrusznik nawet się nie odezwie. Na krótko rozrusznik kręci jak szalony i ciągnik bez problemu odpala. Teraz moje pytanie, czy ma ktoś może schemat instalacji elektrycznej do tego ciągnika, ewentualnie samej tej kostki przy kabinie (kabina sg2) żeby jakoś spróbować odszukać po kablach problemu, albo poprowadzić nowa instalacje? Bardzo bym prosił o pomoc bo bez jakiegokolwiek schematu będzie ciężko zacząć cokolwiek, a tak to zawsze jest jakiś punkt zaczepienia.
Pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
Kontrolka w ładowarce John Deere 3400
Czytaj dalej »
John Deere 5080R i 6630