Hjiku56

Czy przy zakupie ciągnika lub maszyny z Agro-eko dostaje się jakieś gadżety/akcesoria?

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
misio3p    1949

Dopóki nie podpiszesz umowy to u każdego dealera obiecują gruszki na wierzbie i pchły na złotym łańcuchu.

24.07.2008 - 24.07.2021 - 13 lat na AF

Wiadomość z agroFakt.pl

Karol6130    5097

Jest to jakiś argument przy zakupie ciągnika, jak diler nieda gadżetów to nie kupię😂

Bluza, czapka i smycz 100 zł nie kosztują to po co sobie tym głowę zawracać. 

Pierwszy przegląd gratis, dojazd za darmo to są jakieś argumenty przy zakupie, a nie ciuchy z Chin za 100 zł 

• Like 1

lukasz222    2880

Chyba łatwiej zapytać w AgroEko niż szukać odpowiedzi w internecie, a jak się wstydzisz to już Twoja strata 😂

ZetorMisio    321
10 godzin temu, przemekuliski napisał:

hah tak do ciągnika za 300 tys mozesz dostać smycz za 5 zł na klucze, czy o to ci chodzi? 😜

Ja do ciągnika za 100 tys dostałem 4 kubki do kawy,garść długopisów,kilka smyczy do kluczy,aaaa i co naj lepsze z 10 par rękawic roboczych🤦

Agrest    21224

A ja przy zakupie ciągnika za przelanie pieniędzy w dniu wystawienia faktury dostałem 4000 zł bonifikaty, ciągnik dla syna bdb jakości za 250 zł i tygodniowe wczasy w Dworku Romanowski dla dwóch osób, które wymieniłem na 4 dni dla 4 osób.

Niestety nie dostałem czapki.😁

Agrest    21224

Ale przy zakupie pługa już wyrwałem . Dali jedną, mówię że mam syna. Dali drugą.

Mówię że córce będzie przykro. Dali trzecią. 

Mówię głupio tak żeby żona bez czapki chodziła. Dali czwartą.

Dla mamy i taty już nie dali🤣.

Pług był akpila a czapki Ursusa. 

No i 2000zl z ceny urwałem.

• Haha 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Kuman1985851
      Witam mam takie pytanie zakupiłem kombajn fahr m 88 i poprzedni właściciel odkręcił ta blachę wąska z tyłu za sitami ona podnosi się w górę albo w dół może mi ktoś powiedzieć czy ona jest tam potrzebna i jaka spełnia funkcję z góry dzieki
    • Przez Robert452
      Witam czy ktoś posiada katalog części do Deutz-Fahr 105,ewentualnie samej kolumny kierowniczej ?
    • Przez MFargo
      Mam pytanie od czego jest ten akumulator hydrauliczny 

• Przez Pawel822
      Witam powie mi ktoś który kosz sprzegłowy jest od pułbiegu M i S w agrotronie
    • Przez Mariusz207
      Witam nie palą mi się kontrolki od czujników gdzie szukać przyczyny działają tylko ciśnienie oleju akumulatora hamulca ręcznego i ten trójkąt czerwony z sygnałem normalnie po przekręceniu stacyjki powinno się zaświecić 12 lampek nie wiem czemu się nie świecą heder mam odpięty dodam może agrotronic nie działa jak to sprawdzić żarówki ok bezpieczniki ok 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj