MF 6180 lampka od filtra oleju skrzyni
Przez
janek12314, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez santiago2502
Witam. Dzisiaj podczas jazdy dopadł mnie dziwny przypadek a mianowicie mój MF6140 na wyższych prędkościach (tj 3,4 bieg ABCD) zaczyna migać rewers. Co to może być może ktoś miał podobny przypadek...
-
Przez mariann2828
Mam problem z maseyem 6160 podczas odpalenia po mrozach pojawił się problem z rewersem ,mianowicie nie świeca się kontrolki przud tył i nie przełancza się jest cały czas do tyłu . do tego jeszcze nie da zmienic się biegów z polowych na szosowe (po odpaleniu gdy wcisne sprzęgło zaczyna mrugać kontrolka od drugiego półbiegu ,,B"
PROSZĘ O POMOC...
-
Przez ziolek1996
Czy ktoś z was posiada lub niedawno zakupił instrukcje z naprawami i obsługą MF3xxx? i czy są tam przydatne rzeczy?
taka jak w linku
https://allegro.pl/oferta/instrukcja-napraw-massey-ferguson-3050-3070-3060-9937756038?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
-
Przez darkowe1
Witam dziś pojawił się problem z wom na sucho działa tzn kręci się swoim życiem raz działa normalnie raz nie reaguje na gaz po podpięciu kosiarki słychać jak olej próbę go ruszyć ale nic się dzieje tak jakby nie mial siły macie jakieś pomysły ?