Ursus c360 3p
Przez
kamilgr3, w Części zamienne do ciągników.
-
Podobna zawartość
-
Przez kaniuka125
Witam.Pięć lat temu zakupiliśmy ciągnik (nowy),wybór padł na Zetora proxime plus 8541,najważniejszym powodem wyboru była dostępność i cena części,teraz kiedy został uszkodzony tylny most i cały korpus jest do wymiany słysze że na części trzeba czekać 2-3 tygodnie.Dziś od daty zamówienia mija 39 dni a kiedy dzwoniłem dzisiaj do Kalisza to "proszę zadzwonić w czwartek to może coś będzie wiadomo".Kiedy mówiłem o ciągniku zastępczym czy jakiejś rekompensacie to mnie wyśmiali!!!Nie mam innego ciągnika podobnej mocy a jest on moim głównym koniem więc wszystka robota stoi.Za robote pilną musiałem zapłacić najmując ciągnik..Część mi potrzebną muszą dopiero wyprodukować bo nie ma takiej na stanie nawet w Czechach co jest dla mnie śmieszne w takiej firmie. Koszt korpusu to 9500 z VAT Pisze to tylko dlatego żeby wyrazić swoje rozgoryczenie i niechęć do marki.Przestrzegam również innych żeby wiedzieli co robią kupując ZETORA.Stanowcze NIE DLA ZETORA.
-
Przez harnasx
Cześć!
Ściągnąłem w sobotę głowice ze swojego drugiego ciągnika C355 dobry rocznik 72 (kopcił na siwo, mocne przedmuchy do skrzyni korbowej)
Okazuje się że mocno zużyte tłoki i na pierwszym cylindrze zapieczone pierscienie, tuleje właściwie bez wyczuwalnych progów.
Głowice pozapadane zawory
Zapadła decyzja o wymianie kpl zestawów.
CZY z Waszego doświadczenia zestawy firmowane THM są godne zastosowania?
zachęcajaca jest cena 550za 4 kpl
ciągnik używany do prac dodatkowych ze 100mth na rok -
Przez paulek81
Może ktoś wie gdzie można kupić lub kto może takie błotniki dorobić do ciągnika ford 4610. Samemu poprostu nie mam czasu i sprzętu żeby to powyginać.