Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0

Pronar 82a Most krzyzakowy odpowietrznik
Przez
Cheesburger, w Pronar
-
Podobna zawartość
-
Przez witch
witam problem jest taki iz przybyw oleju do silnika, silnik po kapitalce wtryski pompa wtryskowa była robiona , zmieniona pompa od wspomagania i dalej, płynu nie ubywa
-
Przez JOHNDEERE5080M
Witam.
jakie będą zamienniki opon 400 60 15,5 dobre do przyczepy do transportu myślałem o założeniu kół tirowskich ale trzeba wiedzieć jaki dobrać dobry rozmiar żeby nie były za wysokie ani nie za wąskie.
Może ktoś z was zmieniał opony na tirowskie w modelu pronara t672 w specyfikacji pisze że przy założeniu na wyższe potrzebne są jakieś podkładki pod osie.
Mam nadzieje że robiliście takie coś, czekam na komentarze.............
-
Przez luki987654321
Witam, mam problem z moim pronarem 82a podczas wciśniecia stopu zapala się światło stopu oraz lekko świecą się również kierunki oraz po włączeniu ogrzewania oraz świateł także się kierunki lekko świecą. W czym może być problem?
-
Przez kamil2020
Witam, mam problem z pronarem 82sa. Silnik po remoncie (nowe tuleje, tłoki,panewki,wtryski,głowica po regeneracji). Po odpaleniu kopci na siwo (biało-szaro-błękitny kolor) co powoduje to kopcenie?
-
Przez Cheesburger
Pomozcie.
Wskaznik wskazuje zero mimo pelnego baku. Po dodaniu gazu wskazowka drzy. Podczas jazdy na nierownosciach wskazowka podskakuje i cos na sekunde wskazuje po czym opada na zero.
Gdzie szukac?
-