New Holland T6.155 -Nie chce ruszyć na biegach 1-4/9-12
Przez
grucha18, w New Holland TS/TS-A/T6000
-
Podobna zawartość
-
Przez Ares1x
Witam, jesteśmy zainteresowani zakupem NW TS 135 A . Ma on dość duży przebieg 10.800 godzin, warto bać się takiej liczby godzin?
Ciągnik krajowy, pracował w dużym gospodarstwie na pomorzu głównie przy opryskiwaczu.
Oraz co myślicie o tych ciągnikach?
-
Przez Kala3452
Witam moze miał ktoś podobny problem u siebie ciągnik New Holland T6080rc przy zmianie kierunku jazdy nie odbywa się to łagodnie tylko ciągnik kilka razy szarpnie i dopiero zmienia kalibracja nie pomaga brak błędów.
-
Przez pWnedMTZ
Witam, od niedawna jestem posiadaczem nh TS110a. Zauważyłem że jakiegoś po odpaleniu świeci się przez którą chwilę komunikat heavy 3, liczby się zmieniają, kiedyś było 8, dziś jak woziłem obornik podczas jazdy zmieniło się samo na Heavy 2. Może ktoś coś wie od czego to jest? Z góry dzięki za odpowiedzi 😉
-
Przez staszek87
Witam. Mam problem ze skrzynia biegow Range Command. Na plaskim terenie dziala bez zarzutu jak ciagnik stoi z górki ciezko jest wbic jazde do tylu. Skrzynia wyskakuje na N. Kiedy stoi pod górkę zdarza sie choc rzadziej problem z ruszeniem do przodu również po zalaczeniu rewersu i puszczeniu sprzegla wyskakuje na N. Skrzynia sie kalibruje bez problemu. Poziom oleju centymetr od max. Olej na skrzyni wymieniany ok 800mth filtr 200mth temu. Serwis nie wykryl błędów. Co moze byc przyczyna?
-
Przez Michal01052000
Witam nie dział ehr podnośnik podczas jazdy opadł i nie podnosi kody błędu
f013,f906,f1024
-