-
Podobna zawartość
-
Przez wladek99
Witam. Czy ktoś się orientuje jaki może być koszt regeneracji wtryskiwaczy od 60 tki ? Lepiej regenerować czy kupić nowe ?
-
Przez andrew3011
cześć potrzebuję ustalić numer katalogowy filtra paliwa/odstojnika w kubocie m7060. może ktoś wymieniał albo coś?
-
Przez ma123
witam mam problem ze sprzęgłem po wyregulowaniu łapek pochodzi z dwa tygodnie i nie da się wrzucić biegu i znowu trzeba regulować widzę że już trochę wytarło łapki więc podejżewam że łozysko oporowe staje pod obciążeniem miał ktos z was taki problem? i jakie łożysko polecacie żeby wytrzymało dłużej niż rok
-
Przez roni9411
Witam , podczas remontu generalnego mojej c330 mechanik założył nowa pompe olejową ktora wytrzymała z 5 minut. Tzn zalal nowym olejem odpalil ciągnik po czym przez około 5 minut pompa chodziła dobrze , nagle cisnenie szybko podskoczyło i spadło do 0. Okazało się że klin na pompie sie oberwał. Pompa zgkosozna na gwarancjie i odmowa . Twierdzą że pompa wsrodku porysowana i ze cos było w oleju. Nie jest do jakis duzy koszt bo 250zl ale jest jakaś szansa postraszyć czy coś zeby oddali kasę albo nowa pompe? Pozdrawiam.